Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhukugkuyh

pila 3d i to parality activity

Polecane posty

Gość jkhukugkuyh

pila- ogladal ktos? warto isc?? bo mam dzis taki zamiar a to parality- to kiedy w kinach ? to 3d ?

Gość ahsysushsushsuhsushsuhs
"parality":D:D:D

Gość miciaaeenceee
hahahahahaha :D:D 10/10 :D

Gość jkhukugkuyh
boże pomylilem się :o straszne

Gość dfadafd
hahah parality! pila jest do dupy zawiodlam sie paranormal activity o niebo lepsze przynajmniej trzyma w napieciu

Piłę stworzył jakiś chory umysł, ten film nie jest straszny, to nie jest film grozy z ciekawymi efektami,a le obrzydliwa cieknąca krwią i flakami kpina z kina:o

Gość jkhukugkuyh
nie uważam ze piłą jest straszna:) jestem po prostu ciekaw czy jest co ogladac.. a co do paranormal to niestety u mnie w knach z tego co widze to nie ma :o a niby 22 była premiera..

Paranormal Activity 2 odniósł ogromny sukces. Film kosztował 3 miliony USD, a zarobił już 115 milionów USD. Będzie trzecia część, w 3D. Prawdopodobnie w przyszłym roku.

A Piła 3D jest badziewna. Tylko dla psychopatów i ofiar LSD. Na listopad 2010 polecam: "Maczeta" - amerykański film akcji. Spodoba wam się. Akcja dzieje się w Meksyku. Dla każdego kogo podnieca Lindsay Lohan jako zakonnica namiętnie oblizująca lufę rewolweru. "Diabeł" - amerykański horror. Również fajny film, którego bohaterami jest grupa ludzi uwięziona w nawidzonej windzie biurowca.

Jeżeli wiesz że twój sąsiad/sąsiadka obejrzał Piłę 3D i powiedział że mu się podobało, to pamiętaj żeby na noc zamykać drzwi na oba zamki i podpierać je krzesłem. Prawdopodobieństwo że twój sąsiad jest psychopatą wynosi 60-70%.