Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony zyciem mlody facet

Kobiety wcale nie chcą miłych - chcą brutali od których dostaną po pysku

Polecane posty

Takie sa moje obserwacje. nie tyczy sie to wszystkich... ale jesli facet jest mily,uprzejmy,czyta ksiazki to dobry material na meza ,ktory dla kobiety bedzie robil obiadki i zakupy... Kobiety potrzebuja samca ktory bluzga kurwami na lewo i prawo , podnosi na was glos, uderzy, zdradzi 10 razy , nie slucha ,jest z wami tylko dla tych obiadkow i upranych gaci... Ja juz sie z tym pogodzilem ,Wam panowie radze to samo.

"Ja juz sie z tym pogodzilem ,Wam panowie radze to samo." Najpierw się pogódź z własnym mózgiem bo coś się Tobie poprzestawiało.:P

Gość snsua
Chłopczyku, ile masz lat :)? Myślisz, ze kobiety uwielbiają takie skrajności :)?

13 :))

Gość arnika n1
Co Ty czlowieku pier*olisz? Kto lubi byc upokarzany i maltretowany , osobiscie nikogo takiego nie znam . A z milymi inteligentnym facetem , to nawet jak milosc mija to zostaje przyjazn na starosc i wspolne tematy do rozmów.

Gość polac mu
Od jakiegos czasu na podstawie mego otoczenia, niekoniecznie chodzi o mnie, mam takie samo zdanie. Takiego faceta nie ruszaja jakies durne fochy i co sobie ksiezniczka pomysli, zazyczy. A jak bedzie trzeba to i przyzna sie do bledu, choc tego tez nie wolno za czesto, nawet jezeli to prawda.

Gość ródy mużyn na dodatek rzyd
heh jak sie zadajesz z blacharami kochających dresików w 15-20letnich bmkach (bardzo małe wacki) to sie nie dziwie