Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ela_LoVela

Lovela rozdaje upominki:)

Polecane posty

Jeśli chciałybyście otrzymać darmową, wydajną próbkę mleczka do prania Lovela oraz prezent dla dziecka, to zapraszam od 5 listopada na stronę internetową Loveli:) Upominki będzie można otrzymać po wypełnieniu formularza, który pojawi się wtedy pod adresem: http://www.lovela.pl/o-programie.html Ich liczba jest ograniczona, więc... bądźcie czujne:) Zapraszam!

Ostatnim razem "załapałam się" wysłali i dostałam całą paczke zalaną mleczkiem więc wszystko nadawało się do wyrzucenia. Chcialam zobaczyc jakie są ubranka po tym, ale nieudało mi się. Drugi raz nie bede probowala zamowic bo niechce znowu dostac mlecznej papki :)

Ja miałam dokładnie to samo co urzekajacakafeterianka. Płyn rozlany, upominek pofarbowany z opakowania i wszystko poszło do kosza.

Gość miałam to meczko
do prania-ładny,delikatny zapach i ubranka czyste,ale tylko wtedy ,gdy dziecko jest malutkie,teraz,gdy do diety doszly soki+owoce cięzko sprac tym mleczkiem:((

Gość miałam to mleczko
:))

ja miałam tak samo przyszła uszkodzona paczka cała zalana, nawet nie odebrałam bo nie nadawało się to już do niczego niestety, a szkoda :-((

a ja dostałam i nie było zalane:) mleczko ma bardzo miły zapach a jak dziecko je marchewkę to ŻADEN dziecięcy proszek nie spierze, trzeba wybielaczem, a potem w tym dla dzieci:)

ja też dostałam czapeczkę i niedrapki zalane mleczkiem. dodatkowo ta czapeczka nadaje się chyba dla lalki bo na moją nowonarodzoną córcię (obwód głowki 32 cm) jest za mała, wiązanie przechodzi przez oczy - nie wiem co to za rozmiar...

Dziewczyny, bardzo dziękuję za Wasze uwagi. Niestety niewielka część opakowań próbek płynu okazała się mieć wadę fabryczną. Bardzo mi przykro, że taka sytuacja miała miejsce i naraziła Was na niedogodności. Oczywiście wszystkim z Was, które otrzymały te wadliwe produkty prześlemy nasze upominki ponownie. Proszę te z Was, które otrzymały uszkodzoną przesyłkę o przesłanie swoich danych kontaktowych na adres kontakt@lovela.pl Ela ---- Reprezentuję markę Lovela. W przypadku pytań, chętnie pomogę.

Gość ewelinka83
Dziewczyny,wysylajcie,skoro za darmo to ^Trza brac^ ;)