Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dygo0tka

wzrost

Polecane posty

hej, mam 178.5 wzrostu ,a dopiero w lutym mam 16 lat.. co myślicie, powinnam siebie zaakceptować taka jaka jestem? gdy widzę niższe dziewczyny tez chciałabym być taka jak one :( wstawię parę zdjęć i powiedzcie mi co o mnie sadzicie, będę wam naprawdę bardzo wdzięczna.. proszę tylko i wyłącznie o szczere odpowiedzi, bardzo mi na tym zależy.. pozdrawiam.

Gość dianaaa27777
Oj nie przesadzaj to,że jestes wysoka to atut,a teraz wstaw zdjecia :)

Jak masz fioła na punkcie partnera większego o 10-15 cm to rzeczywiście możesz mieć kompleksy.

Gość udsioe
super ds

Gość arnika n1
ale mozesz siatkarka , koszykarka , lub modelka zostac. kariera przed toba , a przeiez wysocy faceci tez istnieja i sa baaardzo przystojni.

16 lat - no to juz za wiele nie urosniesz :) ja mam tyle wzrostu, tez czasami wolalabym byc nizsza :) ale ogolnie to sie nad tym nie zastanawiam bo przeciez wzrostu i tak nie zmienisz :) za to masz dlluuuugie nogi na pewno :) i ciuchy dobrze leza :) na imprezach plenerowych nie musisz stawac na palcach zeby cokolwiek zobaczyc :D

Gość ale do miecza
musi klękać:D Na stojąco nie obciągnie...

http://www.instantgallery.de/galerie/253096/meine+galerie/bild18883339.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18883326.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18883332.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18883335.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18883338.html http://www.instantgallery.de/galerie/253096/Meine+Galerie/bild18883340.html to są moje zdjęcia, niestety tylko na jednym widać mnie cala..

"co myślicie, powinnam siebie zaakceptować taka jaka jestem?" Ja bym sie nie zaakceptowal tylko skrocil o jakies 10 cm.

Naprawdę fajna figura, świetne nogi, całkiem ładna dziewczyna, nie ma się do czego przyczepić... Tego chciałaś? Bo czegóż innego? Szukasz sobie na siłę problemów:) Niektórzy lubią wysokie, inni niskie, niektórzy blondynki, inni brunetki, a znajdą się tacy, co lubią rude... Na niektóre rzeczy wpływu nie mamy i nie pozostaje nam nic innego, jak się z nimi pogodzić. A w Twoim wypadku ze swojej tak zwanej "wady" zrób zaletę!

moze i jestem paszczurem,ale skoro ty jestes taki piekny to pokaz twoje zdjecia.

Gość ciemny blondyn
2 zdjecie od gory mi sie podoba i ogolnie całkiem ładna dziewczyna, wzrost nie ma wiele do urody no chyba ze mialabys 2 metry:P

Gość Bar pod M.P.
A uprawiasz już sex? Depilujesz pipe? Pytam z czystej ciekawości.

no nie wiem z jakiego powodu mialabym plakac, modelem to ty nie jestes.. no ale liczy sie szczera opinia z strony, wiec z gory dzieki. a tak poza tym to juz widzialam ta fotke wczesniej i nie wzbudzila mojego zainteresowania, no coz, bywa :) pozdrawiam

Gość Tim S.
powodzenia w poszukiwaniach faceta powyzej 190 cm 🖐️

Gość Bar pod Murzyńskim Pentem
A mi się podoba. Mam pytanie. Nie masz nic przeciwko, że dzisiaj będe się masturbował pod Twoje fotki? Pytam, bo jesli Ci to przeszkadza, to nie będe.

Gość Bar pod Murzyńskim Pentem
Dlaczego mi nie odpowiedziałaś? Przecież wiem, że jesteś na forum. Chce być uprzejmy.

nie bede odpowiadac na takie pytania, to nie byl glown temat watku... dziekuje za szczera opinie.

Gość super ciacho ;)
Fajna jesteś. Żebyś miała tylko większe cycuszki, schrupałm Cie myszko😘

Gość Nie przejmuj się:)
Po zdjęciach obiektywnie mogę ocenić, że jesteś ładna i proporcjonalnie zbudowana:) Skoro masz 16 lat, to dużo już nie urośniesz (zakładając, że w ogóle). Sama jestem strasznie niska, mam ok. 160-161 cm (już nie urosnę), więc myślę, że nie masz powodu do narzekania:)

Gość 0oo0000000
moim zdaniem masz dobra twarz i piekna figure powinnas wyslac swoje zdjecia do jakiejs agencji modelek bo naprawde w tym widze twoja przyszlosc!! jak chcesz mozesz podac mi swoje gg to pogadamy

Gość 0oo0000000
prezpraszam do agencji towarzyskiej w Paris*

Gość 0oo0000000-prawdziwa
0oo0000000 morda psie isie nie podszywaj kurwo -.

Gość super ciacho ;)
Zadzwoń jak bedziesz miała 18 lat;) 785-937-927

Gość 0oo0000000
0oo0000000-prawdziwa morda psie isie nie podszywaj k**wo - 😠

dzieki wam bardzo za opinie, mam nadzieje ze wypowie sie jeszcze troszke wiecej osob.

Wg. mnie bardzo ładnie. Figure masz fajną. Tylko troche inaczej się musisz czesać. Dla mnie jestes za wysoka, ale ładna z Ciebie dziewczyna;)

co bys mi radzil za uczesanie ? :) dodaje ze mam z natury krecone wlosy z gory dziekuje