Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OrzeszkiOrzeszki

Wieczór panieński...z dziećmi...

Polecane posty

Witam! Postaram się zwięźle streścić problem. Otóż...Organizuję niedługo wieczór panieński (swój własny). Chciałam zorganizować szaloną imprezę, najpierw w domu a później wypad do jakiegoś fajnego klubu, drinki, szalona zabawa, jak za starych dobrych czasów, ze starymi, dobrymi kumpelkami. No i tu pojawia się problem, ponieważ dwie z nich, nie wiedzieć czemu, uznały, że to oczywiste, iż przyjdą z dziećmi!!! Jeden z nich ma ponad pól roku, tak więc jeszcze maluszek a drugi 3 latka a więc również niewiele... Powiem szczerze, ze ręce mi opadły, nie spodziewałam się, ze ktoś może wpaść na pomysł, żeby zabierać dzieci na taką imprezę! Ok, moja wina, bo nie powiedziałam dziewczynom co dokładnie będzie na tym wieczorze panieńskim i gdzie chcę je zabrać, to miała być niespodzianka. Ale chyba nietrudno się domyślić, że na takich imprezach jest alkohol, szaleje się, dobrze bawi i różne rzeczy robi. To nie kinderbal... Na dodatek dowiedziałam się o tym całkiem przypadkiem, widać chciały mnie postawić przed faktem dokonanym. Nie wiem co teraz zrobić, jak z tego wybrnąć, nie chcę ich urazić, nie mam też nic do ich dzieci ale nie chcę ich na swoim wieczorze panieńskim, skąd im w ogóle przyszedł taki pomysł? Proszę o poważne odpowiedzi jak załatwić tą sprawę.

Gość mi się wydaje że one
nie mają z kim dzieci zostawić, a nie chcą Ci robić przykrości, więc wpadną na chwilę z tymi dziećmi, złożą życzenia, a na tańce i popijawę to już nie zostaną, tylko wrócą do domu.

szczerze porozmawiaj. powiedz kolezankom ze troche sie boisz o to zeby zabieraly dzieci ze soba bo to w koncu wieczor panienski i bedziecie pic. i ze nie chcesz spedzic swojego wieczoru pilnujac dzieci tylko z nimi dobrze sie bawiac ;) powiiny zrozumiec co masz na mysli ;)