Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhyyyymi

Intensywny kurs języka angielskiego poszukiwany

Polecane posty

Gość yhyyyymi

Witam :) Szukam intensywnego kursu języka angielskiego na terenie Krakowa i nie mogę nic znaleźć :( Po nowym roku planuję na stałe wyjechać z Polski dlatego chcę sobie troszkę przypomnieć i poćwiczyć głównie konwersacje. Czy może mi ktoś polecić naprawdę dobrą szkołę?

Gość zonkkk
też się podepnę pod pytanie ;)

Gość yhyyyymi
dodam, że nie interesują mnie kursy semestralne których jest pełno ale naprawde intensywny - miesięczny lub 2-miesięczny kurs

Gość radzę ci dobrze
Najlepiej nauczysz sie na indywidualnych spotkaniach z lektorem.Weź prywatne lekcje.Wcale nie są takie drogie!Szół j.ang jest wiele w kazdym mieście.

Gość Folka

ja akurat chodze do Pi School w Warszawie - moim zdaniem szkoła bardzo jest fajna, dobrzy są nauczyciele a grupy niewielkie. Kurs intensywny na prawdę jest intensywny

Praktyczne podejście do nauki języka gwarantuje sukces, długo szukałam sposobu do nauki komunikacji. Szkoda, że wcześniej nie zdałam sobie sprawy jakie błędy powielam, dlaczego zapmaiętuje materiał na tak krótko. 

Wszystko to było winą technik jakie stosowałam, siedziałam tylko nad książką i powtarzałam materiał. To zdecydowanie za mało i nie przynosi efektów. 

Dopiero NAUKA ANGIELSKIEGO METODĄ WAŁKOWANIA pozwoliła mi praktycznie nauczyć się słownictwa. Na tym zależało mi najbardziej, dlatego tylko praktyka pozwoli nam utrwalić materiał na długo. Polecam sprawdzić taką metodę nauki i  przerobić ją samemu.