Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia, ale nie samosia

co sądzicie o imieniu Natasza? zbieram opinie;)

Polecane posty

i napiszcie proszę ile znacie kobiet/dziewczyn/dziewczynek o tym imieniu, czy jest w Waszym środowisku popularne albo chociaż spotykane? z góry dziękuję za odzew Gosia

Gość Natasza to rozyjska forma
Natalii.

Gość no dawaj stary....
ja mam koleżankę, generalnie jak byłyśmy w egipcie to wszyscy brali ją za rosjankę, ale ogólnie imię ciekawe

Bardzo mi się podobają imiona Rosyjskie, chciałam dać na imię córce Natasza,ale okazało sie że będzie chłopiec i będzie Igor.

Igor super:) wiem, ze Natasza ma swój odpowiednik w postaci Natalii, ale to imię mi sie w ogóle nie podoba dlatego odpada. Bawi mnie, że wszyscy kojarzą imię Natasza z Rosją skoro doskonale funkcjonuje na całym świecie (nawet córka Obamy się tak nazywa heh)

Rosyjskie imiona są dźwięczne i ładnie brzmią a kojarzą mi się z silnymi charakterami. Mój Igorem już niedługo będzie na świecie:) Córka miała być Nadia

pisałaś że miała byc Natasza;) masz rację są dźwięczne i bardzo ładne. Na Igora w razie chłopca nie zgadza się mój M, ale przekonałam go jakby co do Borysa:) ale liczę na Nataszkę ;)

najpierw miała być Natasza,ale Nadia bardziej mi sie spodobała,ale nie mam dylematu bo będzie Igor:)

jak szyszka?;)

Gość Jestem Rosjanka
W Zwiazku radzieckim swego czasu to imie bylo szalenie polularne, moja siostra tak sie nazywa, w jej klasie bylo 6 Natasz. Powiem tak, ze zastanowcie sie dobrze, bo to imie dodaje szalenstwa do charakteru, sklonnosci do zachowan po ktorych wszyscy dookolo sobie pukaja w czolo. Jak powiedzial z westchnieniem moj kumpel Pawel, po burzliwym rozwodzie z Natasza " Normalne Natasze nie istnieja".

bez sensu takie uogólnianie, czy jeśli ktoś zna 5 niefajnych Ań to znaczy, ze wszystkie takie są?:)

Gość peecza
Natasza to super imie bardzo mi sie podoba Co do Anek to niestety cos w tym jest...

luśka dzięki;) ktoś się jeszcze podzieli opinią?

Mnie się podoba, nie znam osobiście żadnej Nataszy, kojarzy mi się z Urbańską- a wg mnie jest bardzo ładna, więc dobrze się kojarzy:)

Gość kjcjascbh
na tasza i leć po piwo

Gość johahe
Na rosyjskim kiedyś nauczycielka kazała przetłumaczyć zdanie: Kolia siedział obok Nataszy. Kolega przetłumaczył: Kolia sidieł na sumkie. (sumka to torba) :D :D