Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowawrobocie

ile zajelo wam zaklimatyzowanie w pracy ? kiedy ludzie przestana traktowac mnie.

Polecane posty

Gość nowawrobocie

,, jak gowno...jestem tydzien w nowej pracy nikt ze mna ni gada kazdy trzyma sie razem , razme gadaja zaruja a mnie traktuja jak by mnie nie bylo..w sumie ucze sie dopiero ale nokt nie zapyta czy mam co robic czasami siedze i patrze 4 h , w koncu sama podejde zapytam ale to wtedy dadza mi nagorsze gowno papiery sprzed 5 llat, boje sie juz zaparzyc herbate bo ciagle w kuchni rzem jedza smieja sie a ja czuje sie jak intruz,,,czy tak bedzie zawsze?

hmm może Cię sprawdzają czy nie jesteś np kablem? Albo ta praca jakaś dziwna. Ja zawsze nawiązuję fajny kontakt z nowymi pracownikami i nikt jeszcze nie narzekał. No nie wiem co Ci poradzić:(

Gość izulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jak bylam na stazu to mialam tak samo przychodzilam przez okolo miesiac i naprawde traktowali mnie jak intruza pozniej z kazdym dniem bylo coraz lepiej. chociaz probowalam to olewac i robic swoje to troche glupio sie czulam. najlepiej pytaj sie ich co jest do roboty i to rob, w pracy zazwyczaj sie pracuje, a nie zawiera przyjaznie. na pewno z czasem zaczna cie traktowac normalnie na poczatku ZAWSZE tak jest.

Gość zalamanapsychicznie
poprostu czasami mam ochote sie poryczec i wyjsc z tamtad..

Gość desperatka nudziara
ej, no nie martw się :( Ja co prawda ciągle tracę pracę, ale mam już w du co sobie kto mysli :o:D