Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katharssis

PLISSSS PROSZE O POMOC

Polecane posty

Mam problem. Ktos mi zmienil haslo na nk i do poczty. A dzis wyswietlil mi sie komunikat na gg, ze jestem zalogowana w wiecej niz jednym miejscu. Co to do wuja oznacza😭? Ktos mi sie wkradl do kompa??? Co mam robic:-o???

Gość albo ktoś się włamał
albo zapomniałaś się wylogować i ktoś pozmieniał hasła.

Gość albo ktoś się włamał
nie byłam w takiej sytuacji, nie wiem co robić.

Gość mad girl
Mi tez raz hacker wlaz na laptopa ale nic sie nie stało, mam nadzieje ze on mi haseł nie wykradł;/

nikt inny oprocz mnie nie ma dostepu do mojego kompa.... ostatnio byl pan, ktory mi go naprawial i byc moze on cos zrobil:-o

Gość moge Ci wszystko z
powrotem poustawiac jesli sie ze mna umowisz, inaczej zmienie Ci hasla na inne i juz nigdzie sie nie zalogujesz:-P

Gość anna maria 22
jest chodzi o gg to normalnie pie rdoli się!!!!!!!! to kiepski program jest zamiennik.

z caps lockiem wszystko w porzadku:classic_cool: ja wiem, ze Wy tu sie smiejecie ale ja troche panikuje bo jesli ktos mi sie wbil na kompa to moze niezle namieszac....

Gość L.A.Z.Y.
To tak trudno się domyślić, czy problemy zaczęły się od momentu, gdy "pan informatyk" naprawił kompa, czy wcześniej ? Jeśli po naprawie, to już coś znaczy, bo wtedy będziesz mogła szukać keyloggera w systemie. Tylko po kiego licha ktoś miałby zmieniać hasło w Twojej skrzynce i na portalu NK ? Gdybym osobiście Cię szpiegował, to wolałbym czytać Twoje listy, aniżeli pozbawić się tej możliwości.

Gość deserek do kafe
Katharsis...jesli to ty na zdjeciu, to wcale sie nie dziwie, ze ktos cie inwigiluje lub zazdrosci...Moze to wiejsko-konskie zaloty jakiegos kolesia?

kolega miał identyczny problem, ktos mu zajebał hasła do nk.poczty,gg etc, nie udało sie dociec czyja to robota, ale informatyk przynajmniej pomogł mu odzyskac hasła, ktore zostały zmienione przez hackera

Gość deserek do kafe
Albo inny haker Ci pomoże

ja juz sama sobie pozmienialam te hasla itd. ale boje sie, ze znowu ktos moze mi sie wkrasc... no i te gg mnie niepokoi bo mimo, ze zmienilam to co jakis czas mi sie wyswietla ten komunikat

To może niech jakis informatyk przy tym poszpera...namierzy IP wlamywacza..