Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

katharssis

PLISSSS PROSZE O POMOC

Polecane posty

Mam problem. Ktos mi zmienil haslo na nk i do poczty. A dzis wyswietlil mi sie komunikat na gg, ze jestem zalogowana w wiecej niz jednym miejscu. Co to do wuja oznacza馃槶? Ktos mi sie wkradl do kompa??? Co mam robic:-o???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 albo kto艣 si臋 w艂ama艂
albo zapomnia艂a艣 si臋 wylogowa膰 i kto艣 pozmienia艂 has艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 albo kto艣 si臋 w艂ama艂
nie by艂am w takiej sytuacji, nie wiem co robi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mad girl
Mi tez raz hacker wlaz na laptopa ale nic sie nie sta艂o, mam nadzieje ze on mi hase艂 nie wykrad艂;/

Udost臋pnij ten post

nikt inny oprocz mnie nie ma dostepu do mojego kompa.... ostatnio byl pan, ktory mi go naprawial i byc moze on cos zrobil:-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moge Ci wszystko z
powrotem poustawiac jesli sie ze mna umowisz, inaczej zmienie Ci hasla na inne i juz nigdzie sie nie zalogujesz:-P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anna maria 22
jest chodzi o gg to normalnie pie rdoli si臋!!!!!!!! to kiepski program jest zamiennik.

Udost臋pnij ten post

z caps lockiem wszystko w porzadku:classic_cool: ja wiem, ze Wy tu sie smiejecie ale ja troche panikuje bo jesli ktos mi sie wbil na kompa to moze niezle namieszac....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 L.A.Z.Y.
To tak trudno si臋 domy艣li膰, czy problemy zacz臋艂y si臋 od momentu, gdy "pan informatyk" naprawi艂 kompa, czy wcze艣niej ? Je艣li po naprawie, to ju偶 co艣 znaczy, bo wtedy b臋dziesz mog艂a szuka膰 keyloggera w systemie. Tylko po kiego licha kto艣 mia艂by zmienia膰 has艂o w Twojej skrzynce i na portalu NK ? Gdybym osobi艣cie Ci臋 szpiegowa艂, to wola艂bym czyta膰 Twoje listy, ani偶eli pozbawi膰 si臋 tej mo偶liwo艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deserek do kafe
Katharsis...jesli to ty na zdjeciu, to wcale sie nie dziwie, ze ktos cie inwigiluje lub zazdrosci...Moze to wiejsko-konskie zaloty jakiegos kolesia?

Udost臋pnij ten post

kolega mia艂 identyczny problem, ktos mu zajeba艂 has艂a do nk.poczty,gg etc, nie uda艂o sie dociec czyja to robota, ale informatyk przynajmniej pomog艂 mu odzyskac has艂a, ktore zosta艂y zmienione przez hackera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 deserek do kafe
Albo inny haker Ci pomo偶e

Udost臋pnij ten post

ja juz sama sobie pozmienialam te hasla itd. ale boje sie, ze znowu ktos moze mi sie wkrasc... no i te gg mnie niepokoi bo mimo, ze zmienilam to co jakis czas mi sie wyswietla ten komunikat

Udost臋pnij ten post

To mo偶e niech jakis informatyk przy tym poszpera...namierzy IP wlamywacza..

Udost臋pnij ten post