Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hannibball

Kurwa! o co chodzi?

Polecane posty

Gość hannibball

Jestem studentem medycyny, wg wielu dziewczyn przystojny. Na pewno brzydki nie jestem. Mam powodzenie. Jestem pewny siebie, ale nie zarozumiały. Mam wiele ambicji. Szanuję kobiety, zwłaszcza tę jedyną. Umiem byc zabawny itd Nie, nie jestem ideałem, ale tej jedynej jestem w stanie da wiele. Ona nawet ładna, ogólnie przeciętna. Jeszcze licealistka. Trudny charakter. Nie jest brzydka, raczej szara myszka. Średnie powodzenie. Byliśmy rok, bardzo się starałem.... I teraz pytanie: Po roku mówi że nie może ze mną byc, pytam "dlaczego", odpowiada "nie wiem", pytam "podobam Ci się" ona "tak",jest Ci ze mną dobrze, odpowiada "tak". Po trzech dniach rozstania dzwoni z płaczem żebym przyjechał bla bla, ja po namyśle wracam. Po dwóch miesiącach sytuacja się powtarza. I teraz uwaga! Co do chuja jest grane? PS. Nie wróce do niej, to pewne! Tylko pytam kogoś, dlaczego ona tak robi??

Gość jak ty masz autorze taki
intelekt co tu można się zorientować :D to mam nadzieję że wypiertolą cię z hukiem z AM :D

przypuszczen moze byc tu cale mnostwo. jej rodzina moze zabrania jej miec chlopaka. moze zazdrosne kolezanki cos dogaduja. nie wiadomo ale bez powodu by tak na pewno nie zrobila

Gość MAJeczka30
jest młoda i sama niewie czego chce-daj se spokój

oceniam twój wiek na gimnazjum :D:D:D ale próbuj się ;) może ktoś kupi :D ostatecznie tokio hotel też karierę zrobił :D:D:D:D:D:D:D

Gość hannibball
Ona jest inteligenta, dobrze się uczy. Jest dobra, bardzo wiele pozytywnych cech itd. Mogłaby mnie tak traktowa gdyby miała świadomośc ze jest piękna, ale tak nie jest. Nawet z braku laku jestem dla niej dobry. W tym momencie rzygac mi się chce.

Gość hannibball
Rodzice i koleżanki raczej ok. W końcu rok byliśmy razem i wszystko ok było. Ona mówi coś o wolności. Ale najczęstszym zwrotem jaki używa jest "nie wiem"

Gość frustratka_pozdro
haha rozbawiles mnie tym ze jestes studentem medycyny, ja studiuje stomatologie i mam jutro kolosa z anatomi.... a dziewczyna- NIEDOJRZAŁA

Gość hannibball
Powodzenia na kolosie:)

Gość frustratka_pozdro
HEHE no wlasnie poddaje sie w przedbiegach.nie ma szans ogarnac calej osteologii w 1 wieczor. ale dzieki:)

Gość ej ty only one czy cos
takiego; o co tobie kaman, przeciez nikt sie przede mna nie obnaza oprocz ciebie, i o co ci chodzi w ogole, nawet jak foty przesyla/ja to ja ich nie akceptuje. Co w ciebie wstapilo?

Gość hannibball
Zawsze mozna liczyc na szczęście:)

Gość hannibball
dobra, nie obchodzi mnie to w sumie;p mam nadzieje że będzie żałowac.

jasne cała dusza lekarska z ciebie pokurczu wylazła :D cyt: mam nadzieję że będzie żałować" dziecko idź spać :O zdesperowana no co Ty:O;) gimgówno się bawi:D;)

Gość hannibball
ja jej tego nie powiedziałem co prawda, ale mam taką nadzieje. Niech załuje:D

Gość belle de jour1
gdyby cie to nie obchodzilo nie zakladalbys topiku. Olalbys temat i wyruszyl na poszukiwania nowej jedynej. Bo przeciez przystorjny jestes prawda??:o Wiec nie wiem po co sie spuszczasz nad przecietna licealistka??

nie chce żeby leczył mnie ktoś kto na prawo i lewno rzuca kurwami :o

Gość hannibball
Na razie mam dośc. Chętnie bym jakąs wykorzystał, ale bede człowiekiem. Także sobie odpuszczam. Dobranoc:D Aaa i do ciebie 'jak ty masz autorze taki": Poucz się może, popracuj trochę, a odbijesz się od dna.

Gość hannibball
Miałem iśc, no ale... No jasne że nie jest mi obojętna, ale musze sobie dac z nią spokój. Co ma rzucanie kurwami do wyników leczenia?