Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Polećcie jakis film na dzisiejszy wieczór ...

Polecane posty

Zaznaczę, że będę oglądac online i nie chcę horrorów, chociaż bardzo je lubię to odkąd mieszkam sama po prostu się boje ;) Chcialam obejrzec "Zatrute pióro" z Kate Winslet, niestety nie ma polskiej wersji online ;) Moze mi cos podpowiecie...;)

Gość odpływ przypływ
A podasz stronę na której oglądasz?

"Zatrute pióro" nawet fajny film, chociaż to akurat Joaquin Phoenix popisał się b.dobrą grą aktorską, a nie Kate Winslet... Oglądałaś "Lot nad kokułczym gniazdem"?

Gość ja bym jeszce wypiła
JASMINUM J.J. Kolski piękny film

Mansfield Park

Tajemnica domu na wzgórzu tez kostiumowy

Gość wiśnie i czereśnie
A Okruchy dnia?

Gość aafisia fisia
ale chcesz komedię, dramat, fantasy? ciężko mi doradzić, bo nie wiem, co lubisz i co chcesz, coś lekkiego czy ciężki klimat? sprecyzuj bardziej

Meandry miłośći równiez kostiumowy

Gość pytanie na wieczórr
zatrute pióro..sliczny film:) ładna konstrukcja nic nie wprost..a z przekazem

aafisia fisia> dobre kino obejrzę w kazdym wydaniu ;) najczesciej ogladam dramaty, melodramaty komedie ostatnio są dosyc slabe, a co z tym filmem o twórcy facebooka, dobry jest?

To obejrzyj któryś z tych (jeżeli nie oglądałaś): "Wzgórze nadziei" "Edward Nożycoręki" "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" "Fanatyk" "Pianista" "Słodki listopad" "Pamiętnik" Albo "Doskonały świat"- superfilm.

Gość Alien vs predator i
Alien vs Predator 2

Gość kocichrupek24
Podam Ci jeden film o którym mało kto słyszał, a który jest przeeeecudnyyyy!!!!! tylko nie sugeruj się opisem bo historia jest banalna jak z filmu familijnego. Zresztą zobacz sobie opinie na filmwebie. "Hachiko dog story"

koscitrupek> film o piesku? ;) slyszalam, slyszalam, nawet mialam ktoregos dnia obejrzec, ale jakos zabraklo natchnienia Kleopatra > ze wszytskich filmów jakie polecilas nie widzialam tylko "Fanatyka" i znalazlam go na playtube, mowisz ze warto? wlączylam go i narazie sie laduje ;) A ty jakie filmy lubisz? Moze ja tez moglabym ci cos polecic? ;)

Gość aafisia fisia
z dramatów polecam:odwrócić przeznaczenie (nietypowy dramat, kryminał, daje do myślenia), rebeka, głębia oceanu, ale jazda!(po tytule myślałam, że to badziew, a to jeden z tych filmów, które czegoś uczą, zaskakują ), wożąc panią Daisy, frida, nostalgia anioła, underground, piękny umysł, pianista, zawieście czerwone latarnie, karmel, fire, water, earth(te 3 ostatnie to dramaty hinduskie), labirynt fauna, franklyn, śniadanie na plutonie, lagaan, z pamiętnika wściekłej żony, skazani na shawshank, dotyk przeznaczenia

Gość aafisia fisia
miało być "odwrócić przeznaczenie", nie wiem czemu ta minka tam wskoczyła

Gość aafisia fisia
jeszcze : w matni, między piekłem a niebem, klik i robisz co chcesz

Gość aafisia fisia
a z komedii naprawdę dobrych: czarny kot biały kot ( to chyba serbski film), butelka na haczyku (inny tytuł to : osobliwości narodowego wędkarstwa - film rosyjski), to są naprawdę dobre, oryginalne i śmieszne komedie, tylko chyba mało znane, ale to jedne z moich ulubionych filmów

a czy w filmie "zawiesiscie czerwone latarnie" nie bylo przypadkiem takiej sceny gdzie mloda dziewczyna za popelnienie jakiegos wykroczenia (nie pamietam dokladnie) kleczy w takich drewniakach na mrozie?? nie pamietam dokladnie, ale to byl wlasnie tego typu film, bardzo mi sie podobal