Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Polećcie jakis film na dzisiejszy wieczór ...

Polecane posty

Gość aafisia fisia
oglądałam ten film kilka lat temu, ale tam raczej nie było małych dziewczynek, za to były dorosłe , 4 żony jednego Chińczyka i one wzajemnie knuły przeciwko sobie; tak teraz pisząc o tym to mi się przypomniał film znany-wyznania gejszy, na pewno widziałaś

chociaz nie polelum, wiesz co? obejrze go, ale pewnie jutro ;) ja trochę jestem na takim etapie zwiątpienia we wszelką milosc ;) poza tym jestem pewna ze bedde na nim ryczec

wyznania gejszy widzialam, ale z tymi czerwonymi latarniami dalas mi do myslenia, obejrzę...lubię takie klimaty, kiedys ogladalam piękny film o milosci mlodziutkiej nastolatki do doroslego chinczyka (japonczyka?) milosci zakazanej rzecz jasna, ona przybyla do jego ojczyzny z ameryki albo europy, zaraz znajde to napisze ;)

Gość Bardzo polecam
"zielona mila " fajny film. A tak wogole wie ktoś może jak się nazywa taki film co był sobie taki akademik jak się nie mylę i tak takie starsze dziewczyny zamykały młodsze na noc w trumnie . Jedną kiedyś pochowały żywcem bo myślały że nie żyje bo po otwarciu trumny wyglądała na trupa. W nocy o tej samej godzinie ogrzewanie nawalało i pamiętam że jeszcze że jak jakąś umarła to jej zdjęcie się rozmazywało

Chce mieć zapas (moje filmy raczej się jej nie spodobają). 2 komedie romantyczne i 2 ambitne (lubię Almodovara, ale nie wiem czy ona).

Gość aafisia fisia
to jak romantyczne to może coś z bollywood? ja wiem, ze to kicz, ale romantyzmu tam nie brakuje...podać tytuły, czy obejdzie się?

oj z tych komedii romantycznych to niewile ci moge poradzic, malo oglądam, bo szczerze powiedziawszy są przewidywalne...ale dosyc smiesznym filmem jest "sposób na blondynkę" no ja się usmialam ;) z ambitniejszego kina, skoro lubisz almodovara to sam bedziesz wiedzial co jej puscic, wiec to odpuszcze, ale wlasnie taki dosyc stary a bardzo uniwersalny "kochanek" to dobre kino i mysle ze sie jej spodoba

Gość aafisia fisia
ja bardzo lubię Devdasa i Asiokę, a film Fanaa widziałeś? tylko kurcze, wszystkie źle sie kończą...nie wiem, czy to dobrze

Gość haust
Ostatni Mochikanin, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona

i moze nie wielce ambitne, bo nie oskarowe, ale moim zdaniem ciekawe kino to (ostatnio juz chyba 3 raz o tym pisze) kochanice króla, księżna, dziewczyna z perłą mysle ze jej sie takze spodobają

Gość aafisia fisia
może jak na spotkanie z dziewczyną to "amelia" może się przyda...

Gość aafisia fisia
jeszcze z bollywoodzkich romansideł to Rang de basanti jest dobry, mocny film, z wątkami historycznymi, tam miłość to taki dodatek Amerykanki i Hindusa w czasach współczesnych, ale też źle się konczy

Gość aafisia fisia
jeszcze z tych miłosnych to : czekolada i znowu hinduski monsunowe wesele(ale to nie bollywood, tylko tak jak fire, earth, water produkcje niezależne, czy nawet koprodukcja indyjsko jakaś tam)

Gość aafisia fisia
:) po co wam redtube, chyba nie jesteście mało kreatywni, co? hehehe

Gość aafisia fisia
spróbuj może tą czekoladę, to i nietypowe, i romansowe, i dość ładne

Gość aafisia fisia
ale czekolada to nie film wojenny, ani nie żaden bollywoodzki, wejdź najlepiej na filmweb i sprawdź "czekolada", dziewczynom takie filmy się podobają, tam pisze dramat, komedia, romans że to jest:)

Gość ola ola ola 123.
a na jakich stronach filmy ogladacie? Wiem ze tam wczesniej ktos podal jakies stronki- trzeba sie tam zalogowac, tak? I wtedy bez limitu sie oglada??

Gość njknkjnkjn
paranormal activity , zajebisty jest, najlepszy :) szczerze polecam kazdemu

Gość super mario
Przerwana lekcja muzyki, Gia, Benny i Jon, Palimpset, Sztuczki, Donnie Brasco, Samotni

witajcie, dzisiaj obejrzę polecony przez kogoś film "Dear John" podejrzewam, ze bede plakac ;) Wczoraj ogladalam "Fanatyka" i chcialabym sie zapytac o cos osobę, ktora mi polecila ;) o ile sie nie my;e to byla niejaka Kleopatra Film jak najbardziej warty obejrzenia, ale przyznam się, że ogladałam go trochę niedbale w zwiazku z czym mam pytanie czy bohater przeszedł przemianę w trakcie swoich sadystycznych poczynań ( m. in. po rozmowie z Zydem, który stracił syna) czy od poczatku wiedział, że postapi w ten sposób (mam tu na mysli wysadzenie synagogi) a siebie bedzie traktowal jako wybranca?

ola ola ola 123.> musisz sie zarejestrowac najpierw, ale to trwa chwile i jest bezplatnie jak ci wyskakuje limit po 72 minutach ogladania to czasami odswiezasz i bez problemu idzie a jak nie są do tego odpowiednie strony (znoszące limit) filmy mozna ogladac na: playtube.pl seans24.pl serialeonline.pl (jest dzial z filmami) stron jest wiecej, ale nie pamietam ;)