Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka1991

CIĄŻA NA PIERWSZYM ROKU STUDIÓW- jestem przerażona

Polecane posty

Gość Al Bundyyyy
Większość osób cieszy się, że albo nie natrafiło na taką kobietę, albo nie jest taką "kobietą". Studentko teraz ochłoń trochę i przeczytaj/przemśl co ty w ogóle zrobiłaś i zastanów się skad takie reakcje ludzi. A i zostawcie BOG-A w spokoju nie dość, że stworzył takie bezmyślne stworzenie to teraz jeszcze ma odpowiadać za to że ta studentka nie potrafi się pohamować miesiąc czasu? Powtórzę się - jak już naturalnie to przynajmniej przerywany sex! I TO NIE CHODZI o ŻAL że jesteśmy bezpłodni ale na tyle racjonalni że nie płodzimy dzieci w trakcie studiów bez stałego partnera i bez planowania. A czasy średniowiecza się już skończyły - prznajmniej dla niektórych z nas.

Gość do ala bundego
ale z ciebie muł :D

Gość do studentki innej
twoj cytat "mam rentę mąż dobrze zarabia" - to sie wyklucza :) malzenstwo pozbawia renty po rodzicach

Gość fgbsdx
NIE MA takiego przepisu, mowiacego o zakazie pobierania renty rodzinnej p-o slubie :o

Gość hmhmhmhm dziwne rzeczy dziewcz
yna tu opowiada...ze badania na tabletki dopiero co zrobila? a niby jakie badania? hormonalne? zdziwisz sie moze ale lekarze nigdy nie robia takich badan bo nie nalezy to do procedury wypisywania tabletek jezeli pacjentka w badaniu ogolnym nie wykazuje zadnych przeciwskazan, wiec nie wiem jakie badania robilas. A poza tym skad wiesz ze masz uczulenie na lateks? czyzbys robila testy alergologiczne? ps: tak naparwde to Ci wpsolczuje...usralas sobie zycie do konca

Sorry jak się powtórzę ale nie chce mi się lecieć przez 4 strony :D Dasz radę, szczególnie jeśli Tata jest w porządku. tak a propos to ja (rok starsza jestem od Ciebie) byłam ostatnio w szoku bo chyba 7 czy 8 moich rówieśnic już dzieci ma, a niektóre i męża. Więc sama nie jesteś :) Rodzice pewnie na początku się wkurzą, ale zaraz im przejdzie i będą tylko się kłócić czy chcą Wnusia czy Wnusię :) I na pewno Ci pomogą. Studia nie uciekną, jak mała/y będzie miał kilka miesięcy to będziesz mogła zacząć pracować, a na pewno Tata i Wasi rodzice Was w potrzebie nie zostawią. Zdziwiłabyś się ile dziewczyn jest w Twojej sytuacji. Będzie dobrze, trzymam kciuki!

Gość salamandrina
Pomijając już temat głupiutkiej studentki, mała uwaga du sugar kane: dodaj do swojego słownika ortograficznego różnicę między TAKŻE (spójnik), a TAK, ŻE.... i zacznij się do tego stosować, ok?(nawiązanie do jakiejś twojej wypowiedzi w innym temacie).

Gość olkajolka
Ludzie czytam Was czytam i nadziwic sie nie moge...dziewczyna jest juz dorosla dlaczego ja tak potepiacie?Da sobie rade jestem o tym przekonana i jeszcze wszystko sobie ulozy.To nie koniec swiata i majac dziecko nie trzeba rezygnowac ze swoich planow i marzen.