Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka1991

CIĄŻA NA PIERWSZYM ROKU STUDIÓW- jestem przerażona

Polecane posty

Gość Al Bundyyyy
Studentka jeszcze do Ciebie nie dotarło, że zachowałaś się skrajnie nie racjonalnie? To masz rację prosze zamilcz, a oto kilka dowodów na to: - za miesiąc mogłaś wziąść tabletki, ale dlaczego tego nie zrobiłaś i wtedy dopiero nastawiałaś cipsko to zostanie tajemnicą templariuszy - sama naciskałaś na seks - j/w nie sprawdziłąś czy są istnieją prezerwatywy nielateksoiowe - wystarczyło wpiac w google - na dodatek nie stosowałas się do seksu przerywanego - moze by to pomogło to się nazywa czasami już patologią, mi inne słowa nie przychodzą juz do głowey

Gość dzieci rodzą dzieci
Boże.. co za debile na tym świecie są ;/ okazałaś się totalnie niedojrzała oraz głupia ;) gratuluje głupoty !

Gość kjsdkjjsdsd
te dzisiejsze studentki to maja fantazje no,no gumek nie moga, na tabletki nie czekac nie chcialo to dawala sie spuszczac w siebie :O a ten tatus to chyba jeszcze lepiej jebniety niz ta tepota.

Gość pipa cie swędziała
to teraz nie sraj że obawiasz się reakcji chłopaka , rodziców.. idiotka. żal dzieciaka.

A potem panika, bo "jestem w cionszy" :-D Ciekawi mnie, gdzie ewentualny tatuś (o ile nie weźmie nóg za pas) i mamusia wraz ze świeżo upieczonym bachorkim będą mieszkać i za co utrzymają ten niespodziewany owoc miłości (nie, jednak nie miłości - głupoty)?

KAFETERYJNY SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY: naprawdę - na pewno - trafił szlaG - powiedziałam kobietOM - rozumiEM - w ogóle - pierściONki - portFel - perfumY - po prostu - skĄD - STĄD - wziąĆ - włĄczyć - branSoletka - chleB - japONki brawo dodam od siebie wziĄłem, zdjĘłam,

Gość Studentka1991
Zdziwicie sie ale obliczalam dni plodne i bez plodne ... widocznie cos zle obliczylo ...

Gość Studentka1991
Mialam kalendarzyk menstrubacyjny i badalam sluz oraz mierzylam temp wiec nie pierdolcie :O ide z tad nara

Gość jaki kalendarzyk
??? hahahahaha hahahahahah h hahahahahahaahahahahaha

STUDENTKO!!! TA METODA ANTYKONCEPCJI JEST SKRAJNIE ZAWODNA! Przepraszam za darcie papy, ale inaczej chyba nie dotrze do twojej pustej łepetyny. zawsze szczery - OK :-) i jeszcze dodałam coś od siebie :-)

Gość Studentka1991
widac wy nie macie wcale pojecia o metodzie kalendarzyka :O musze konczyc mam wizyte na 10,30 u lekarza nara

Gość i beda pieluchy ....
a nie studia oby sie facet nie wypial bo bedzie samotna mama @ Ja widzę, że wy tu bardzo mądrzy jesteście. Wszyscy byliście planowani? @ tak, mamy dawaly ojcom po slubie ale ty sie lubisz pieprzyc co ?

Gość tjaaaa ....
Mialam kalendarzyk menstrubacyjny i badalam sluz oraz mierzylam temp wiec nie pie**olcie ide z tad nara widocznie on byl masturbacyjny lepiej bys na tym wyszla oj lepiej

Gość to najśmieszniejszy
topik tego dnia :D

Jeżeli uprawiasz seks, tym bardziej bez zabezpieczenia to powinnaś się liczyć z tym,że jest szansa zajścia w ciążę. Trzeba było myśleć wczesniej. Teraz to i tak nic Ci to nie da. Jedyne co możesz zrobić to powiedzieć temu chłopakowi i rodzinie i jakoś pogodzić studia z rolą matki:)

Gość Ariadnee
Al Bundy, masz swietny styl pisania :D

Gość Adgjm
O Jezu! Wezcie zostawcie ja w spokoju! Ciekawe jak wy byscie sie czuli na jej miejscu?? Ona potrzebuje teraz wsparcia a nie ostrych komentarzy! Po to tu napisala zeby poszukac wsparcia! Ja tez wpadlam i wiem co ona czuje! W dupie mam wasze komentarze! Kazdy ma swoje zycie i nikt nie ma prawa sie w nie wtracac. Autorko bedzie dobrze. Ja jeszcze rodzicom nie powiedzialam bo sie boje. Na szczescie mam wsparcie w moim chlopaku i przyjaciolce ktorym jestem wdzieczna za to ze sa przy mnie.