Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balolala

POMOCY spuchnieta twarz i złamany zab

Polecane posty

Gość balolala

Złamały mi się ostatnio 2 zęby (piątki) - jeden z ogromną dziurą. Zaczął boleć, a wczoraj wieczorem spuchła mi strasznie twarz po tej stronie. Najgorsze jest to, że nie byłam u dentysty od dawna, bo praktycznie nie ma mnie w polsce. teraz jestem w niemczech i nie ma opcji żebym tu szła. Całe szczęście lecę w sobotę do Polski, ale tylko na 1 dzień. Ląduję 6.11 rano w Łodzi i miałam zamiar jechać od razu do Warszawy, ale może już w łodzi znajdę dentystkę. Błagam pomóżcie mi, dajcie jakiś kontakt do bardzo wyrozumiałych dentystów w łodzi lub warszawie, co przyjmą mnie w sobotę. Najgorsze, że jestem tylko na 1 dzień i następnym razem w polsce będę dopiero w grudniu, więc nie wiem jak rozwiązać sprawę, gdyby było to dłuższe leczenie ;/ naprawdę błagam o jakiekolwiek porady - ból jest mały, ale z tą opuchlizną nie mogę nawet na uczelnię iść!

Gość chyba pomyliłam życia
W jeden dzień nic nie można zrobić. Jednak zdecyduj się na leczenie w Niemczech

Gość balolala
ale tu i tak juz nie zdaze pojsc. chcialabym zaczac w polsce, zeby wiedziec na czym stoje. w ciezkim przypadku moglabym przyjezdzac do kraju co jakis czas na leczenie. w polsce przynajmniej zrozumiem dokladnie, o co chodzi. tutaj nawet nie wiem gdzie jest lekarz i jak sie umowic, jakie sa ceny. ktos mi pomoze?

Gość czkawkający człekuszkin VIERze
w ciąże zajdziesz to wszystko się wzmocni!

Gość lolllo
poszukaj w internecie gabinetów dentystycznych w Łodzi. Zadzwoń lub napisz maila do kilku, może ktoś przyjmie Cię w sobotę.

Gość olalalalaooooo,,,,
najlepiej jakis antybiotyk z apteki bo dentysta ci z opucnieta buzia i tak nic nie zrobi

Gość marlut
antybiotyk -dalacin na zeby-sprawdz w necie jeszcze.jak masz opuchliznę to nic z zębami ci nie zrobia,nie znieczulą ,trzeba czekac aż opuchlizna zejdzie.

Jak będziesz w Warszawie, to jest przychodnia całodobowa na Radiowej bodajże 2A. I na Książęcej też. Albo koło Książęcej. No, jak się w dół jedzie od Pl Trzech Krzyży. Sprawdzałam obie w praktyce, bo mój ślubny do dentysty nie chodzi w innych warunkach, niż jak już sra z bólu, a to z reguły wypada w niedzielę o dwudziestej :/ Na Radiowej byłam też z własną szczęką. Jeśli chodzi o moje zdanie, to wolę Radiową, choć jest tam drożej.