Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafrianka

Grypa

Polecane posty

Gość Kafrianka

Cześć i czołem. Mam pytanie do mieszkańców Łodzi, ponieważ mam receptę na lek na grypę o nazwie tamiflu a na który to podobno w aptece juventa mają promocję dobrą tylko nie wiem gdzie ta apteka się znajduje, ktoś poradzi w którym miejscu jest? Dzięki od razu ;-)

Gość włącz zumi
chyba że masz IQ45 to nie bardzo powinnaś sama z domu wychodzić.

Gość konjo189
Z ich strony www wynika, że apteka znajduje się na ul. rzgowskiej 281/289. Nigdy tam nie byłem ale trafić jest chyba łatwo, w końcu rzgowska to nie mała osiedlowa uliczka ;) Tak przy okazji zapytam o to tamiflu - ile kosztuje w tej juvencie? Pytam bo brałem ten lek w zeszłym roku i wtedy płaciłem majątek za niego.

Gość boregonka
Podobno kosztuje 60 zł, ale podkreślam, słyszałam to od koleżanki, sama nie miałam okazji tam kupować. Jeśli to prawda to cena rzeczywiście świetna, normalnie za tamiflu trzeba zapłacić co najmniej 20-30 zł więcej. Lek jest dosyć skuteczny ( sprawdzałam w zeszłym roku na własnej skórze ), ale mam nadzieję że w tym roku uda mi się uniknąć grypy :)

Gość Kafrianka
Dzięki koleżanko za info, kupiłam jakiś czas temu, faktycznie dokładnie 59zł kosztował Tamiflu w aptece Juventy, także dobra promocja i dzięki za info!

Gość spaaaaaaaaaaaaaaam
PRzestańie z tym spamem juventy bo się rzygać chce, na wszystkich forach to samo!!! A apteka zarabia na głupich, bo jeden najmniej potrzebny lek na receptę w promocji, a reszta o 10-20 % droższa niż gdzie indziej :O