Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olcia;)

Denerwujący problem...

Polecane posty

hej dziewczyny czy ktos jest w stanie mi pomuc???mam taki dziwny problem otóz jestem w 29tyg ciazy wszytsko jest ok ciaza dobrze przebiega ale jeste jedno ale...strasznie mam duzo śluzu roznie raz jest bialy raz zolty jest go duzo czuje jak mi wyplywa...:( mowilam mojemu lekarzowi ale on twierdzi ze w ciazy jest wzmorzony sluz no ale ja juz urodzilam jedno dziecko i z corka tak nie mialam az tyle...i co do tego dochodzi nieprzyjemny zapach nawet jak sie dosc czesto myje po godzinie juz powraca nie mily zapach, nosze wkladki bo bez tego ani rusz...wydaje mi sie ze mam zapalenie pare razy bez badania ginekologicznego dostalam globulki primafucin ale ostatnio wzielam je nic juz nie pomoglo zastanawiam sie czy przypadkiem nie wiziasc cos na swoja reke np nystatyne z corka gdy bylam w ciazy bralam ja co miesiac bo stale mialam zapalenie...co mam robic doradzcie...

ja przed ciążą miałam często infekcje ale wszystko się poprawiło od kiedy używam wyłącznie płynów do intymnej. od kiedy jestem w ciąży używam płynu perfecta mama - z kwasem mlekowym. na razie nic się nie dzieje. ja bym nie brała nic sama, lepiej idź do lekarza ale może innego jakiegoś poszukaj

badanie moczu mialam jakis tydzien temu wszytsko wporzadku wyszlo, krew rowniez. tak ide do innego lekarza bo nie mam zamiaru rodzic w krosnie bo tam jest do kitu corke urodzilam w krosnie i powiedzialam nigdy wiecej...polozne sa bez serca co nie ktore o wszytsko trzeba prosic...mam zamiar rodzic w strzyzowie.:)