Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Nie mogłem sie powstrzymać. Zobaczcie!!!

Polecane posty

Gość richard dwakins to
pierdolniety protestancki swir podobnie jak maliboo, wiec obydwoje powinniscie sie udac do Auschwitz, i nie zwlekajcie z tym, napewno zostalo cos tam cyklonu b:-P

''w ramach wyjasnienia :ani homoseksualizm, ani biseksualizm, ani uzywanie make-up'u przez mezczyzn wg WHO nie kwalifikuje sie jako choroby psychicznej (World Health Organization) ale w Iranie pwnie duzo ludzi y ci przyklasnelo'' Niedługo pedofilia też przestanie byc uznawana za chorobe.

Gość dzifny
bo to nie choroba a zboczenie :D

Gość maliboo
riczart, pomysl logicznie : dwoch gejow nikog nie krzywdzi pedofil krzywdzi dzieci widzisz roznice?

Gość maliboo
'Typowy transwestyta to niewyróżniający się z otoczenia mężczyzna, który nie wykazuje swoich upodobań w życiu codziennym. Jednak co jakiś czas pojawia się u niego potrzeba przebrania się w damskie stroje.' widze, ze dalej bawisz sie w psychiatre i juz masz rozpoznanie :D

Gość maliboo
Richard Dawkins to protestancki swir??? he,he niezly oksymoron glupota sie leje na kafe szerokimi strumieniami

Dwóch gejów chcących adoptować dziecko, krzywdzi to dziecko. Naraża to dziecko od małego na szykany ze strony rówieśników. Bo taka jest prawda. Pozatym wszystkie religie świata określaja co to jest związek. Kim jest kobieta i kim jest mężczyzna. Biologia też to określa i z biologicznego punktu widzenia homoseksualizm jest nienormalny. Dawniej tacy osobnicy byli poddani ostracyzmowi i z tym sie zbytnio nie obnosili. Teraz w dzisiejszych czasach nie dość że się z tym obnoszą to jeszcze by chcieli coraz więcej, związków partnerskich, małżeństw, dzieci. Pytam co jeszcze? Homoseksualizm pod wpływem rewolucji seksualnej został skreślony z listy chorób już w latach 70-tych. Nie akceptuje tego i koniec. Dla mnie powinno się to leczyć.

Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet). Nie należy mylić z transseksualizmem. Nie wyrywaj zdań z kontekstu. Po za tym nie chce sobie marnować czasu swojego młodego życia na to by kogoś przekonywać że białe jest białe. Tego rodzaju zboczenia są chorobą i zaburzeniem mózgu i to wszystko. To jest wbrew naturze.

Gość maliboo
riczart, gdzie te dzieciaki zaraz upychasz? mowilismy o zwizku dwoch gejow a dzieci beda sie smiac owszem, ale wieeszy problem bedzie na pipidowie w Polsce niz np. w San francisco czy Londynie generalnie to sie zmienia na przestrzeni czasu co do szescsia dzieci to nie polemizuj, homoseksualizm nie jest zakazny i tu masz fajna hoomoseksualna parke http://www.youtube.com/watch?v=MiUcL3bt4dc&feature=fvsr dwie kobietki, inteligentne, odniosly sukces, sa szczesliwe nie wiem czy gdyby zaadopotowaly dziecko, to byloby zle:) to dziecko mogloby byc szczesliwsze niz miliony innych dzieci na swiecie

Gość maliboo
riczart, skoncz juz sie bawic w psychologa i psychiatre widac, ze nie masz o tym pojecia, przeklejanie wikipedii o tym swiadczy ty mozesz wymagac wiekszej opieki i naprawy niz ten chlopak on ma swoje zycie, ty sie dowartosciowujesz jego kosztem

Gość pije kawe
ogólnie zgadzam sie z Maliboo...Richard boli Cie to że facet wygląda jak mu sie podoba i nagrywa filmiki? takim razie nie oglądaj i nie zawracaj dupy swoim nietolerancyjnym, zaściankowym zachowaniem.Puki nie robi nikomu krzywdy niech wygląda i robi co chce

Gość o dzisas co to jest
bo napewno nie mężczyzna :o

Gość my$ka82
riczi ma racje a wy nie broncie jakis degeneratów każda szanujaca sie kobieta by nie chciała związac sie z tym czymś to wogóle jest jeszcze facet nie sadze to jakies obojnactwo

Gość szpilka3476
Każde zboczenie sexualne to choroba , którą można sie leczyć . Człowiek nie rodzi się zboczeńcem sexualnym typu pedofil , zoofil , czy gej albo pedał jak kto woli to są skrzywienia psychiki nabywane w okresie dzieciństwa i dorastania . Często jest to spowodowane błędami wychowawczymi

Gość a tam....
Kolo robi wokół siebie wielki szum, nic specjalnego nie ma do zaoferowania to tak się sprzedaje .

Gość nie,
Ja jestem bardzo teolerancyjna,nie przeszkadza mi ,ze sie maluje,jak wyglada,zupelnie nie interesuje mnie jego orientacja,nie znaosze jednak glupoty:OObejrzyjcie wiecej jego filmikow,gosciu takie brednie wygaduje,ze az ciezko sie tego slucha.masakra jakas:O

Gość maliboo
jezu, setki tysiecy ludzi lansuje sie na youtube opowiadajac glupoty, a wy sie akurat musieliscie jego uczepic i co za glupoty on opowiada? nikogo nie szokuje jak laska opowiada o swoich wczorajszych zakupach i pokazuje do kamerki po kolei co za kosmetyk albo ciuch kuplia wczoraj, ale jak to zrobi tleniony facet z makijazem to wielkieee halo

Gość nie,
to NIE JEST facet. zastanawiam sie że być może on nie ma jąder stąd brak testosteronu stąd takie zachowanie

Gość maliboo
szpilka chyba nie zwalisz calego homeseksualizmu na swiecie na karb bledow wychowawczych? o czynnikach biologicznych slyszala? zapoznaj sie z badaniam to podyskutujemy

Gość maliboo
wsrod gatunkow zwierzat srednio 4% to zwierzeta majace sklonnosci seksualne chcesz powiedziec, ze to tez wynik bledengo wychowania :D oj tata zolwil nie dopilnowal synka zolwika :classic_cool: juz nie mowic o mamusi gorylicy, ktora pozwolila coroce na takie bezecenstwa :D szpilka poczytja np. o wplywie hormonow kobiety w czasie ciazy na orinetacje seksualna dziecka

Gość maliboo
poza tym odczepcie bo sama jestem less:)

Gość maliboo
jestem jak najbardziej hetero:D ale nie mam potrzebuy dowartosciowania sie faktem homoseksualizmu drugiej osoby

Gość Gey Party
🖐️ 🌻 www.gejowo.pl 🌻

Gość Gey Party
Jem kupe 🌻

Gość Gey Party
ja wogóle zgłaszam ten temat do usunięcia, bo autor jest kurcze homofobem a kurcze homofobii są nie potrzbni a luntek17 jest bossski o yeaah sucze:)

Gość Faggets SUKS!!!
http://www.youtube.com/watch?v=0XeUHA5RiE4&feature=related No i niech kurwa ktos powie ze ten KOLES nie jest kopniety w łep!!!!!!!!!!!! niech sobie bedzie gejem mam to w dupie ale niech zachowuje sie jak cywilizowany, normalny facet! a nie maluje sie i upierdoliłcały ryj jak down