Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Nie mogłem sie powstrzymać. Zobaczcie!!!

Polecane posty

To typ w stylu Rolanda P. Robią wiele szumu wokół własnej osoby. Ja w tym przypadku również jestem za aborcją..już za samą jego gadke.

Gość mnei zastanawia ze tyle
odslon to ma

Gość maliboo
a konkretnie nie zajarzylam, dlaczego uwazacie, ze byloby lepiej chlopak nigdy by sie nie urodzil?????? bo nie ma fryzury a la zolnierz zgolonej na pale jak 80% mezczyzn? bo i kobietki i mezczyzni go pociagaja? bo sie maluje? no konretnie o co wam chodzi, komu on robi krzywde, ze lepeijzeby nie zyl??? zalosni jestescie

Gość ogladalam Go u Drzyzgi
lansuje sie małolat przez ogródek mówił, że lubi starsze kobiety i takiwe taaam ogólnie mało szkodliwa nie wiedzaca jeszcze co ze soba poczac, bezradna zbieranina komorek

Gość maliboo
riczart alpert moge sie zalozyc, ze po obejrzeniu jego filmiku poczules sie bardziej meski :D fajnie wkleic taki filmik ciota na kafeterii i napawac sie wlasnym maczostwem, nie? dobrze robi dla meskiego ego :D

Gość maliboo
do teraz nikt nie napisal zadnych konkretow? no i co ztego, ze lubi starsze kobietki? sporo mlodych mezczyzn lubi starsze kobietki - ale to jest mniej bulwersujace jak takak ciota w blond wlosach to powie, nie? :O

maliboo Moge zrozumieć dużo rzeczy. Moge zrozumieć dużo rzeczy, że facet stosuje kosmetyki, że chodzi na solarium czasem, to nie XIX wiek. Ale zrobić z siebie coś takiego i zachowywać się w taki sposób narzuca pytanie. Czy byłbyś w stanie zaakceptować to gdyby było to chłopco-dziewcze Twoim synem?

"Kiedy widze takich ludzi jestem za aborcją." jeśli dobrze rozumiem: jesteś za zabijaniem niewinnych dzieci, bo jakiś koleś zrobił sobie make-up i wydurnia się na YT?

Gość maliboo
zauwazylam, ze najczesciej prymitywni ludzie z malych miejscowosci emocjonuja sie ludzmi odbiegajacymi od sztywnych norm... ich ciasne umysly nie potrafia zrozumiec dlaczego ktos moze sie inaczej ubierac, miec inne wlosy i nie wsydzic sie swoich wlasnych preferencji i mysli ...

''zauwazylam, ze najczesciej prymitywni ludzie z malych miejscowosci emocjonuja sie ludzmi odbiegajacymi od sztywnych norm... ich ciasne umysly nie potrafia zrozumiec dlaczego ktos moze sie inaczej ubierac, miec inne wlosy i nie wsydzic sie swoich wlasnych preferencji i mysli ...'' :D:D:D

A tak poza tym jego wygląd jest mało istotny dla mnie. ale po co się nagrywa i daje to na yt?? żeby wszyscy z niego lachali chyba. Po co gada,że jest wyjątkowy itp. Zczajcie wszystkie filmiki to zrozumiecie,że ma nierówno pod kopułą. A jeżeli daje coś na yt to musi się liczyć z krytyką. Nie każdy bd mu słodził. Wystarczy spojrzeć na komentarze pod filmem. Większość negatywna. Więc po co to robi??

Gość maliboo
riczart, bylabym w stanie zaakceptowac jezeli w przyszlosci bede miala dzieci to najwazniejsze dla mnie bedzie, zeby byly szczesliwe...i jezeli moj syn bedzie chcial zapuscic i pofarbowac wlosy, bo to oddaje jego osobowosc i z tym sie dobrze czuje, to czemu nie? zeby zyly w zgodzie ze spoleczenstwem ale tez w zgodzie ze soba bo co z tego, ze gosciu zgoli glowe, zmyje makijaz i bedzie udawal hetero, jezeli to nie jest to co mu w duszy gra? dlaczego mialby zgolic glowe i zmyc makijaz? zeby zadowolic wasze sztywne postrzeganie swiata?

Gość maliboo
riczart jestem fanka Richarda Dawkinsa ale podejrzewam, ze nie slyszales o gosciu :P

Gość L-o-l-u-s
Zaginiony siostro-brat DODY?????????????

Gość maliboo
nie obejrzalam wszystkich filmikow, ale nie mam zamiaru kogos oceniac jedynie po kolorze wlosow, makijazu i orientacji seksualnej jezeli gosciu jest szczesliwy, spelnia sie w tym co robi, nikogo nie krzywdzi to o codo diaska chodzi?? wiekszosc Polakow mialaby wiecej tolerancji dla mezczyzny, ktory bije swoja zone niz dla tego wymalowanego goscia to jest naprawde zalosne w naszym spoleczenstwie, ten brak logiki i chc podazania za tlumem i sztywnymi normami spolecznymi

Gość maliboo
ha, powtorze, bo mysle, ze mam trafne spostrzeznie: moge sie zalozyc, ze duza czesc z was mialaby wiecej tolerancji i szacunku dla goscia, ktory np. bije swoja dziewczyne, ale wyglada normalnie niz dla tego goscia PARANOJA, nie? obnazam glupote i zasciankowosc :classic_cool:

A ja lubię takich świrków :D Fajnie się ich ogląda.

Słyszałem o Riczardzie Dawkinsie. Wątpie że zaakceptujesz takie dziecko. Inaczej będziesz mówić, jak będziesz mieć dziecko. I nie mówie, żeby sie golił na łyso itd. Ja bym go do szpitala psychiatrycznego poprostu wysłał. To właśnie przedstawia w jakim kierunku idzie nasza cywilizacja. Pozwala się żeby sie pedalstwo żeniło, niedługo pozwoli sie żeby mieli dzieci. Kompletny brak wychowania przez rodziców, którzy nie interesja się tak naprawde swoimi dziećmi. Brak wzorców i autorytetów. Sprawia że młodzi ludzi szukaja swoich wzorców w tanich plastikowych gwiazdach. Te wszystkie rzeczy doprowadzają do tego że są tacy odmieńcy. I tyle w temacie 🖐️

Gość maliboo
riczart 'Ja bym go do szpitala psychiatrycznego wyslal' Na szczescie nie jestes psychiatra i nikogo nie wyslesz :classic_cool: w ramach wyjasnienia :ani homoseksualizm, ani biseksualizm, ani uzywanie make-up'u przez mezczyzn wg WHO nie kwalifikuje sie jako choroby psychicznej (World Health Organization) ale w Iranie pwnie duzo ludzi y ci przyklasnelo :D i wierz mi ten elegancki biznesmen, ktorego codzinnie widujesz w metrze moze miec gorzej pod kopula niz ten nieszczesny jutubowicz, ktorego sie uczepiliscie :O biznesmen moze psychicznie znecac sie nad zona i dziecmi, miec np. borderline, ale nikt go o to nie bedzie posadzal, bo przeciez wyglada normalnie, nie?