Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamlodasierpien

Sprzedam suknię slubna: a'la Cassia by Maggie Soretto - grecka

Polecane posty

Gość pannamlodasierpien

http://allegro.pl/cudna-cleopatra-grecka-rzymska-dodatki-cassia-i1301596030.html CENA do NEGOCJACJI:) kwestia "dogadania sie":) wszelkie info jak w ogłoszeniu:) ------------------------------------------- bardzo proszę o nie wystawianie ZBĘDNYCH komentarzy dot.ceny, komentowanie (oczywiscie nagatywne) sukni ect. nie podoba sie? za droga? nie patrz, nie kupuj:)

Gość 87dnt87
suknia piekna:) szkoda, ze slub podobnie jak Ty już miałam w sierpniu... inaczej odrazu wybierałabym numer... a tak zciekawosci-czy suknie można regulowac?

Gość pannamlodasierpien
jest tylko jeden mały szkopuł... z tyłu na poziomie dupy jest lekko osrana (wiecie... stres ślubny...) , ale jak ktoś ma vanish do dywanów i tapicerek to się dopierze

Gość Kikifaki
AAAAAAAAA piękna, szkoda że ślub już mam za sobą bo pewnie bym była zainteresowana:(((

Gość marta89899191
przesliczna...tez taka bym kupila:) ale to jeszcze nie ten czas :D

Gość pannamlodasierpien
tzn. jeśli chodzi o regulacje sukni to mozna ją zmieniać w dowolny sposób, zarówno z długości jak i objętości, jak i długości na ramionach - WSZYSTKO można zmieniać/przeszywać/poszerzac/ zwężać/doszywac/ BIUST- mozna go zmiejszyć/powiększyć (tj. dopasować górę sukni dopowiedniego biustu) ect. ja noszę rozmiar 38/40, i pasuje idelanie, ale na każdą z Was może pasowąc, drobne poprawki (które ABSOLUTNIE nie naruszą całości sukni) sprawią, że suknia bd naprawdę super dopasowana! Suknia na ZAMEK! co waże:) RESZTA INFO w LINKU, inne dodatkowe inforamcje mail/nr telefonu Na WSZYSTKIE pytania chętnie odpowiem!:) -------- C E N A do NEGOCJACJ!

Gość pannamlodasierpien
marta89899191 - ja suknie kupiłam praktycznie 8msc PRZED ślubem:) SUKNIA GWARANTUJE, że nie zżółknie! Po weselu suknie była prana w prali,ale że u znajomego - więc wyczyszczona REWELACYJNIE! w naprawę lekkich płynach, bardzo dokładnie, suszona NATURLANIE! ect.! Suknie nie znisczona- wystarczy załozyc i gotowe!:) brak zaciągnieć, zagnieceń itp. Suknie nie trzeba prasować, jesli bd wisieć w pokrowcu na wieszaki (oczywiście daję go w zestawie) jej lekki materiał sam się "prostuje"... suknie mozna normalnie trzymać w szafie:) !!!WAZNE!!! suknie jest naprawdę BARDZO BAAAAAAARDZO LEKKA! co sprawia, że po całodniowej/całonocnej zabawie nie bd czuć zmieczenia, cięzaru sukni! NAPRAWDE! Do sukni dodoaje gratisy! W tym DWIE pary butów:D i inne!:) --------------------- C E N A do Negocjacji!

Gość przepiekna suknia
pieknie wygladalas! zycze powodzenia w licytacji

Gość pannamlodasierpien
jesli któraś z Pań bd chciała na jej zyczenie mogę przesłać nawet fragment filmu jak suknia wyglądała w tancu:D a układała sie PIĘKNIE, jak to określiła moja ciocia: 'suknia pływała':) ogólnie suknie okrzyknięto "boginią grecką" :) ja sama nie ukrywam, że czułam się w niej REWELACYJNIE, lekko, zwiezwnie,romantycznie:) dokładnie tak jak powinna się czuc Panna Młoda:) POLECAM!:) --------------- CENA do Negocjacji:)

Gość pannamlodasierpien
:) ... swoją drogą - moge zapewnić, że każda z Pań jak przymierzy suknie bd wygladała pięknie!:) ona swoją niewinnością i delikatnością wydobędzie z każdej dziewczyny "to cos":) ... ja wiem, ze to może zabrzmiało banalnie,ale kurcze tak wlasnie jest... :)

Gość pannamlodasierpien
up:)

Gość kowbojaaaaa
ŚLICZNA! ta suknia... czy można zanimewent.zdecyduje sie na zakup przymiezyć? tylko że ja z nadmorza:( ... pokryje koszty

Gość kowbojaaaaa
zreszta zaraz napisze na priv:)

Gość łot??
żonka a ty rozumiesz pojecie "a la"...???

Gość anetahanert
Witam, odstąpię salę weselną w Restauracji Riding Club w Radzionkowie, nie daleko Piekar Śląskich Termin: 30.07.2011 Cena: 1000zł (tyle wpłaciliśmy zaliczki za salę). Sala jest nowa, oddana do użytku około 2 lata temu -bardzo elegancka, przestronna sala do tańca -gustowna, elegancka dekoracja, którą sami możecie wybrać -Sympatyczni właściciele oraz obsługa Cena za osobę to 200 zł. W cenie: -obiad -trzy ciepłe kolacje -deser, kawa, herbata, -owoce i cukierki czekoladowe -soki owocowe, woda mineralna niegazowana z cytryna (bez ograniczeń) -toast na poczatku (szampan) -zimna płyta (sałatki, wędlinki, ryby itp) Dodatkowo gratis jest apartament dla nowożeńców oraz bezpłatny wynajem hotelu na czas przyjęcia weselnego (1 doba), gdy miniamalna liczba gości weselnych będzie wynosić 90 osób. Dodatkowo, jeżeli ktoś będzie zainteresowany do odstąpienia na ten dzień mam zespół "New mix" z Nakła Śląskiego. Jeśli ktoś zna, to wie, że jest to jeden z najlepszych zespołów. Cena 3 400 plus zaliczka 500 zł którą daliśmy. Zespół składa się z 4 osób (wokalistka, wokalista + gitara, klawiszowiec i saksofonista). Skład można zmienić, aż do 9 osób, wtedy także zmieni się cena. Proszę o kontakt pod numerem telefonu 793-196-595 Bądź e-mail aneta_ hanert@vp.pl

Gość pannamlodasierpien
podtrzymuje:) ----------------- CENA DO N E G O C J A C J I ! ! ! pisac na maila/sms ect:)

Gość pannamlodasierpien
podnoszę:) CENA DO NEGOCJACJI:)

Gość pannamlodasierpien
w takim razie zapraszam na oględziny;)

Gość pannamlodasierpien
aaaaaaaaaaaaaaaaa.. coś co się mi przypominało (wspominając ślub itp.:) ) ...przy sukni- problem z toaletą jest rozwiązany:D możecie SAME pójść do bez dodatkowej "obstawy i widzów":D a to - uwierzcie- jest BAAAARDZO ważne;) suknia jest na tyle lekka i zwiewna, że nie ma problemu korzystaniu z toalety, można zatem odwołać pielgrzymki:) wiem, z własnego doświadczenia (oraz z obserwacji wieeeeeelu panien młodych) że to jest bardzo istotne:)

Gość pannamlodasierpien
podnosze

Gość super mialas biust
w tej kiecce !

Gość Suri Muri
Z jednym się kategorycznie nie zgodzę, mianowicie nie każda będzie wyglądała w tej sukni rewelacyjnie. Takie dekolty są raczej dla pań z większą miseczką, osoba z maleńkim biustem będzie wyglądała nieciekawie. Opadające ramiona też odpadają. I żebym nie była gołosłowna, mierzyłam suknię o identycznym fasonie, wyglądałam okropnie. Także bez przesady i tak nikomu na siłę nic nie wciśniesz.

Gość pannamlodasierpien
Suri - przede wszystkim mówię PRAWDĘ:) do tej pory każda z dziewczyn która mierzyła suknię - wygląda PIĘKNIE!:) chcąc nie chcąc oczywiście nie mogę dać sobie odciąć ręki , ale uważam że naprawdę WARTO przymierzyć suknie:) Acha... BIUST:) więc tak... trzeba MIERZYĆ i tyle:) ja sama uwierzcie bądź nie, wcale nie jestem aż tak hojnie obdarzona;) natomiast mogę powiedzieć jedno - dobrze skrojona suknia potrafi zdziałać cuda;) jak napisałam w ogłoszeniu - suknia potrafi wciąć i nadać talię KAŻDEJ pannie młodej! Suri- ja mierzyłam kilka sukni o podobnym fasonie i każda suknia jest inna (mimo tego, że ogólny model był ten sam), nie każdą suknie też da się dopasować do klientki ect. JA Z SWOJEJ STRONY GWARANTUJ,ŻE SUKNIĘ DA SIĘ PRZEROBIĆ. Ja ją skracałam (jako model prototyp była za długą) z długości, skracałam również na 'szelkach', zwęziłam z tali, i troszkę ujęłam w biuście;) Suknie można przerabiać w dowolny sposób:) Pytałam można również ją poszerzyć:) Więcej info na adres mailowy/osobiście;)/wiadomości/sms ect. CENA DO NEGOCJACJI! :):):)

Gość pannamlodasierpien
Suri: "Także bez przesady i tak nikomu na siłę nic nie wciśniesz." ale kto komu chce na siłę cokolwiek WCISNĄĆ?:) mnie nikt jej nie wcisnął więc i ja nie mam takiego zamiaru:) uważam, że tak nie powinnaś pisać:) piszę, co o sukni myślę, jak wygląda nie tylko w moim odczuciu ale i w oczach innych... :) pozdrawiam i zapraszam na przymiarkę:)

Gość Piękna suknia i piękna figura
do tej sukni :) Wybrałaś idealnie, pięknie podkreśliłaś talię i oczywiście ogromny atut - biust ;) Gratuluję, pięknie wyglądałaś :)

Gość Piękna suknia i piękna figura
Aha, i też zgadzam się, że to tej sukni trzeba mieć ładny dekolt, na pewno odpadają zabiedzone sploty słoneczne, o które można się pokaleczyć ;) Także nie będzie suknia pasowała na każdą pannę młodą, zgadzam się z opinią powyżej.

Gość pannamlodasierpien
:) podnoszę up up up:) zanim dziewczyny zaczniecie oceniać, myślę że najrozsądniej i najlepiej bd jeśli chętna Pani przyjedzie lub umówi się ze mną w konkretnym miejscu i przymierzy suknie:) przecież to nic nie kosztuje a może trafi się na tą jedyną:) tak jak u mnie to było?!:) tym bardziej ze CENA do NEGOCJACJI!:) Za niewielką cenę można mieć CAŁY KOMPLET nawet z butami (NOWYMI;) )

Gość pmsierpien
up:)