Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izolda1982

Do panów pytanie, proszę o szczerosc

Polecane posty

Gość izolda1982

Czy uważacie, że dziewczyny ok. 30 które nie wyszły jeszcze za mąż to desperatki, które na wiele pozwalają facetom byleby ich zatrzymać przy sobie?

Gość dzifny
to od zachowania zalezy i proprytetow, a nie od wieku i statusu chociaz zadawanie takich pytan moze na to wskazywac :classic_cool:

Gość izolda1982
ja osobiście uważam, że nie ale mam wrażenie, że faceci tak o nas myślą i sprawdzają na ile mogą sobie pozwolić

Gość mrożona kawa
dlatego najlepiej mieć starszego faceta. taki się chociaż stara

Mamy 21 wiek. To działa w obie strony. Co w takim razie można by powiedzieć o samotnych 30-letnich facetach ? :)

Gość dzifny
chyba przezuwac bez mlaskania

" Mamy 21 wiek. To działa w obie strony. Co w takim razie można by powiedzieć o samotnych 30-letnich facetach ? " ma się rozumieć ...że taki to niezła partia :D

Gość izolda1982
facet ok. 30 to niezła partia ale dziewczyna to już coś zupełnie innego. jest traktowana jak przechodzony towar

"mam wrażenie, że faceci tak o nas myślą" Przestańcie tkwić mentalnie w czasach, kiedy faceci decydowali o waszym życiu, a wtedy oni też przestaną tak myśleć ;)

Gość super mario
Przechodzony towar? Jak się zadaje z palantami, to pewnie tak jest oceniana. 30ka to idealna partia dla mnie. Już nie głupia i wreszcie konkretna Przechodzony towar? Chyba dla palantów, jeśli się z takimi zadaje.Dla mnie 30 ka to idealna partnerka. Już niegłupia, konkretna a jeszcze daleka od fochów i klimakterium

Gość izolda1982
masz trochę racji klon_ ale przyznaj, że coś w tym jest, że dziewczyny są inaczej postrzegane jeśli chodzi o stan wolny. Chłopak ma zawsze czas a dziewczyna musi urodzić przed 30 itp...

Gość izolda1982
super mario - Ty naprawdę jesteś super bo to rozumiesz, ale niewielu jest takich jak Ty..

Bo Polska do w dużej części patriarchalny, tradycjonalistyczny kraj. Spójrz na kraje Europy zachodniej.Tam kwestie równości płci postrzegane są inaczej, choć niby prawa takie same. Dlatego uważam że to przede wszystkim kwestia zmian w naszej mentalności.

Gość super mario
Izolda...Mam inne wartości i spojrzenie i to wszystko A co do głupich i niekonkretnych po 30 tce, to tak jak ze wszystkim...Pewna jest tylko śmierć:)

Gość izolda1982
mam nadzieję że dożyję dnia w którym to się zmieni - sposób myślenia

Na to niestety trzeba czasem całego pokolenia wychowanego w nowej rzeczywistosci. :) Ale pewnie nie wszystkie zmiany tak łatwo będzie nam zaakceptować. ;)