Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam radosna nowinee

uwaga jagoda kupiła nowy samochod!!!

Polecane posty

Gość jak to nikomu nic do tego?
buraki ćwikłowe to co innego, niż buraki zwykłe, naprawdę tego nie wiecie??

Widzę, że ktoś tu żyje całym życiem Jagody...:-D

cux, tak jestem sledzona na wszystkich dzilach kafe :D ba nawet w calym necie. Wczoraj ynteligentne mamuski z kafe zrobily dochodzenie na nk kim ja jestem ??? Podawaly jakies linki do czasu az ktos im napisal ze to co robia jest karalne i sie zmyly. :D Nieraz jak czytam kafe to mam niezly ubaw. Te porabane mamuski lykaja wszystko co im napisze i od razu jest klotnia bo one wiedza wszystko najlepiej. :D

Gość dziewczyny mój maż
pochodzi ze wsi. jego rodzice uprawiają ćwikłe ( a może to tylko taka nazwa robocza) i jest to odmiana buraka pastewnego- pasza dla zwierząt. co prawda nazwa taka jak buraczki ćwikłowe które kupujemy w sklepie ( doprawione itp ). tak tylko piszę bo mnie wasza rozmowa zainteresowała:)

Jagoda napisz jeszcze, że masz służącą i murzyna od masażu :) Co tam krem i skoda! Jak szaleć to szaleć. Ćwikła? Ananasy, marakuja i krewetki w oczku wodnym! :)

dżagoda Widocznie uznały, że Twoje życie jest bardziej atrakcyjne od ich życia, więc Cię śledzą i obgadują...podobnie jest z celebrytami...:-D są śledzeni i plotkuje się o nich, bo są na topie i większość im zazdrości, a tak naprawde interesują się ich życiem, bo wydaje im sie atrakcyjniejsze.

falea :D dobre. ale wolalabym zeby mnie kto inny masowal a nie ... murzyn. Chyba ze Ty mas z takiego i polecasz?

cux , ah z tego co piszesz wynika ze nawet w Hollywood bym kariere zrobila. :D tRZEBA O TYM POMYSLEC. czemu nie masz juz w stopce tego zdjecia z tym... oczkiem :)

agata_bb, z ciebie to juz nawet smiac sie nie chce ani nawet plakac. :( kupilas sobie juz ta ziaje za 5zeta ???? :D

co ty masz kurde z ta ziaja ? ze to ty jej uzywasz na przemian z diorem to nie znaczy ze ja tez jej musze:D

jagódka czemu nie masz juz w stopce tego zdjecia z tym... oczkiem bo wszyscy mi pisali, żebym zgoliła wąsa wokół ust hahahahahaha

Jagoda, no akurat murzyna nie mam :D Wydaje mi się, że możesz już spokojnie napisać książkę o swoim życiu i kafeterii :))

Jagoda, no akurat murzyna nie mam Wydaje mi się, że możesz już spokojnie napisać książkę o swoim życiu i kafeterii tylko bedzie miała problem , bo ona pisać nie umie:P

Ale to nie problem, bo cichopkom, i tym innym celebrytom, to ktoś pisał :)

falea, to swietny pomysl z ta ksiazka :) do pisania weme sobie agate_bb... chociaz z tymi jej kompleksami... nie wiem czy by cos z tego wyszlo. :(

chociaz jak jej zaplace to sobie biedactwo choociaz jakis porzadny krem kupi a nie ziaje za 5zl.

Jagoda, dasz radę :) Agata, a przy okazji jak tu jesteś, jak Twój synek?

sluchaj tepaku wez sie wczytaj w moj post to moze cos wyczytasz, nieuku. albo nie , najlepiej napisze drukowanymi literami zebys sie nie za bardzo nie wysilala :d WAGA PRZED SAMMY PORODEM +22KG WAGA PO PORODZIE +8KG WAGA OBECNA -10KG Zatrybilas juz czy ci to w jakis inny sposob wytlumaczyc???? :O brak slow na takie idiotki.

tlumacze sie ??? ty masz naprawde nierowno pod sufitem :D najpierw wmawiasz mi nieprwde a potem piszesz po co sie tlumacze. :O mysl kobieto to nie boli. :D chociaz ciebie pewnie tak :D

dior pomogl na pewno" dior jest na twarz a nie na cialo. :D no ale skad ty mozesz o tym wiedziec skoro uzywasz takiego kremu ktorym ja nawet stop bym sobie nie wysmarowala. :D

jagodko czytaj moje posty , ZE ZROZUMIENIEM!!!! a potem pisz:P post z 12:51 [zgłoś do usunięcia] agata_bbb a no napewno je masz , skoro w ciazy tylo sie przytyło napisałam w ciazy a nie pytałam ile teraz wazysz:D jescze raz powtarzam CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

sluchaj, debilu jeden widac ze masz nasrane we lbiejak malo kto. Chyba kobieta w ciazy zwielkim brzucholem nie mzoe powiedziec ze wyglada szczuplo, prawda? Z reszta co ja ci bede tlumaczyc. Idz lepiej sie nasmaruj ziaja. :D