Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam radosna nowinee

uwaga jagoda kupiła nowy samochod!!!

Polecane posty

Gość enooooo
jagudka co za wulgarny język twój. a na jaka partie bedziesz głosować? PiS ? OK.OK. wiecej pomników Lecha, który poległ za Polske nam trzeba.

sama jestes tepaczka :D ale wymyslilas okreslenie :O widac ze jestes malorogarnieta dziewczyna. :(

Gość GOSIKOL
hhaa,a ta szmatka jagodka dalej swoje...ludzie dajcie spokój!!! toz to głupie jest jak but, bachor głupi jak but a maz ja zdradza ze wszystkim co sie rusza i na drzewo nie ucieka...jedyne jej szczescie w zyciu to krem z diora...pewnie jakas marna podróbka kupiona w GS-ie za dyche....ona tez taka yntelygencja za dyche:D:D:D:D

Gość GOSIKOL
agata jestes MALOROGARNIETA:D:D jagodka,jak piszesz to sobie literuj po kolei po kazdej literce:D:D...jakie juz znasz??...doszlas w swojej szkolce specjalnej juz do k jak krowa czy do j jak jebieta jagodka????

no wlasnie gosikol bo ci zykla peknie zaraz. :D a ty agatabb lepiej juz zamilcz bo sie osmieszasz, cipo :D

malogarnieta:D GOSIKOL ja juz pisalam na tym topiku ze ona pisac nie umie:D lepiej idz do skzołki jagodko:D

Gość GOSIKOL
jagodka to do ciebie bylo:D:D po raz kolejny szmatławcu latarniany udowadniasz ze nie potrafisz czytac ze zrozumieniem:D:D

Gość GOSIKOL
o fajnie bo inne klasy sa juz przy t jak tępy bachor jagodki

no wlasnie gosikol bo ci zykla peknie zaraz. to było do ciebie JAGOGO:D a ty agatabb lepiej juz zamilcz bo sie osmieszasz, cipo ja sie osmieszam? hahaha:D cipa to jestes ty nie ja :D

lepiej idz do skzołki jagodko, agata _bb, ty hcyba jeszcze do s nie doszlas :( pisze sie- szkolki- nieuku. :D

gosikol i agata_bbb, 2 idiotki . Gosikol pomaga agatce bo ta sobie nei radzila. :D jestescie smieszne dziewczyny. :D

CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM CO JEST W NASTEPNYM POSCIE ;D jescze raz powtarzam jak w szkole JAGODO CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM

idiotka , nie jestem ja tylko ty. a ja sobie daje bez pomocy by ciebie wkurwić:D zreszta bardzo ładnie mi sie to udaje :D nie denerwuj sie :D

Gość Zniesmaczona Kasssica
Dziewczyny! Wchodzę tu niezmiernie rzadko,ale jestem zniesmaczona i zażenowana tym,co obecne matki sobą reprezentują! Czy wy oprócz zmiany pieluszek i pisania niewybrednych słów anonimowo na kafe, macie jakieś inne pasje?? Nieustannie się przekrzykujecie, wyzywacie, licytujecie kto lepszy, bogatszy, kto ma fajniejszy wózek dla dziecka! Ja jeszcze matką nie jestem,ale zamierzam być i mam nadzieję,że wkrótce będę. Uczę się podyplomowo; czy nie uważacie,że i wam by się przydało dla rozładowania emocji i wypełnienia za dużej ilości wolnego czasu jakieś zajęcie? BO nie wmówicie mi,że wychowywanie dzieci jest tak ciężką pracą,skoro widzę wciąż tutaj te same niki,z tym samym stylem pisanym. Słyszałam,że matkom odbija po porodzie,ale żeby aż tak wielkiej liczbie kobiet,to nie sądziłam :( Co się obecnie dzieje z tą POlską,POlakami?Dzięki Bogu,ze nie da się zabijać przez Internet,bo połowa z was pewnie leżałaby już w kostnicy. Więcej miłości do ludzi i więcej roztropności,jesteście MATKAMi,czy nie wstyd wam ? Pozdrawiam.

Zniesmaczona k... Na nic tu Twoje zażenowanie....posiedzisz w domu z dzieckiem to zobaczysz jak palma bije, ja po kolejnej zmianie pieluchy wole poudzielać sie na tego typu tematach z dzieckiem przy cycu niż sięgnąć po mądrą książkę lub uzupełniać braki w wtkształceniu...tak po prostu dla rozładowania emocjii.....pozdr

Eee, tam, można siedzieć na kafe, zajmować się dzieckiem i przeczytać dobrą książkę, Miss, nie przesadzaj :)

Falea nie mówię,że nie ale ostatnio bardzo mi sie nic nie chce oprócz tego co wyżej wymieniłam i z tego co widać na kafe innym mamom też

A bo taki czas jest ciulaty, że tak się wyrażę, paskudna pogoda, w kościach rwie (mnie), to i chęci mniejsze. I ja zamiast zająć się pracą, to teraz piszę, bo wena odeszła... Ale jedną książkę udało mi się wczoraj skończyć!

Uciekam z małym na spacer co by się troche odchamić....cóż pozostaje...

Gość 1234er
WSZYSTKO wszystkim ale po co jej dziecko w to mieszacie i wyzywacie ono jest niczego winien

Gość KochanaMalowanaLala
Codziennie natrafiam na topiki, na których wypowiada się Jagoda. I mam nieodparte wrażenie, że musi to być strasznie zakompleksiona baba, która za jedyne osiągnięcie w życiu uważa swojego "przystojnego" męża i możliwość używania kremu Dior'a. Przykre to . W większości topików dopiekasz innym kobietom, nie szczędzisz wyzwisk i obelg. Tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku, że strasznie nudne życie musisz mieć. Każdej kobiecie coś zarzucasz, a sama jesteś na tyle głupia, żeby wstawiać zdjęcie gołego dziecka w wieku ok. 3-5 lat. Nie potrafisz wydedukować, że może to być niezłą używką dla pedofilów. Ale co tam- przecież Jagoda zajmuje się domem, synem, mężem i przesiaduje 10h dziennie na kafeterii. A Wy dziewczyny, nie odpisujcie jej, dajcie spokój. Przecież to jest ktoś pokroju Jennifer. Żenada!

Gość fdshtrgdascvwa
KochanaMalowanaLala daj linka do zdjecia jej golego dziecka. Znalazlas ja na nk???

Gość KochanaMalowanaLala
Nie. Miała w stopce kiedyś. Chłopczyk w basenie, goły:o.Jak niemowlak jest w pampersie to jest to słodki widok, ale taki duży chłopak to już jak dla mnie przegięcie i niesmaczne umieszczanie takiego zdjęcia na forum.

Gość pearline
aleście na nią wsiadły laski :) dawno mnie nie było, ale z tego co pamiętam, Jagoda to była całkiem sympatyczna laska :) A skoda fabia to fajny samochód, mój mąż ma ;)