Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalozyli cyfrowy polsat

MOI RODZICE ZALOZYLI CYFROWY POLSAT!!! HELP!!!!!

Polecane posty

moi rodzice zalozyli Cyfrowy Polsat :O jak jakies wiesniaki :O teraz wszyscy zakladaja n a oni cyfrowy polsat wzieli :O no porazka normalnie :O jak ja się w sql pokaze jak sie rozejdzie ze cyfrowy polsat mam ? :O czy ktos z was byl kiedys w takiej sytuacji? jak sobie poradziliscie? :O przeciez teraz to chyba juz pozamiatane i nie da sie z tego polsatu zrezygnowac jakbym przekonala rodzicow :O i jeszcze malo tego to internet z cyfrowego polsatu wzieli :O wszyscy maja w klasie upc a ja mam cyfrowy polsat :O brakuje mi tylko komorki w tu biedronka :O

Gość esmeresik
Jeżeli jest to prowo , to naprawdę słabe... Jeżeli nie- to jesteś wyjątkowo GŁUPIA!!!

to nie jest prowo!!! a ja nie jestem glupia!!! sama jestes glupia!!! jak ja sie w szkole pokaze teraz jak sie rozejdzie ze mamy cyfrowy polsat!? bede posmiewiskiem w calej szkole! wszyscy maja upc i n a ja mam cyfrowy polsat :O

Gość vbghjui
jacy rodzice taka corka .

Gość przeczytałam cały topik
N jest do dupy...właśnie z niej zrezygnowałam, i wracam do polsatu...

Ja mam cyfrowy polsat i multimedie,ale straszne , z jakimi Ty przygłupami do szkoły chodzisz ...

ale n jest modna teraz! a neostrada i cyfrowy polsat to byly modne jakies 5 lat temu :O teraz to same wiesniaki zakladaja :O

Nie wiem w czym problem , przynajmniej wyróżniasz się z klasy ,a nie tak jak wszyscy ,

Weź się puknij to co modne to musisz mieć? Ciesz się ,że masz i będziesz oglądać i w ogóle , takie podejście to maja tylko dzieci które są nauczone szpanowania .

Gość bardzo dobrze bardzo
idz odrobic lekcje dziecko