Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trochę tu trochę tam:)

Jak mam powiedzieć chłopakowi że nie mam przyjemności z seksu

Polecane posty

Jak mu to powiedzieć że ''nic nie czuje''?

Gość wujek_dobra_rada_z_Misia
Właśnie tak, jak napisałaś na forum.

A czy nie poczuje się urażony? A co do pompki to jemu takiego czegoś nie potrzeba.

Gość mamzdanie
normalnie mu powiedz! przecież to kuwa normalne! mi tak powiedziała dziewczyna i robiłem wszystko żeby było jej dobrze...

co to znaczy nic nie czuje? nie czujesz jego penisa przy stosunku czy nie miewasz orgazmow?

Nie chodzi o penisa. Bo penisa akurat bardzo dobrze czuje. Od niedawna kocham się ze swoim chłopakiem, i jak to robimy to nie za bardzo czuje z tego przyjemność:-(czasem coś poczuje ale chciała bym więcej.

hmm a jak wyglada Wasza gra wstepna? czy jest to cos na zasadzie : 2 minuty, jego orgazm i misja zakonczona "sukcesem" ? ja radzilabym nie mowic sluchaj nie mam z Toba orgazmow, tylko poinstruować go jak bedzie chcial przejsc zaraz do stosunku, powiedz ze nie jestes jeszcze gotowa, ze lubisz jak Ci robi tak i tak (tu bierzesz jego reke i to pokazujesz , albo mowisz ze dobrze bylo Ci kiedy robil to jezykiem) facet jest BARDZO czuly na punkcie swojej sprawnosci slowa nie mam z Toba orgazmu/przyjemnosci napewno bardzo zabola, a przeciez nie o to chodzi? ;)

Gość mamzdanie
popros go o stymulację łechtaczki paluszkiem w trakcie penetracji...

Otóż gra wstępna jest krótka:) ja mu mówię rozgrzej mnie ale on nie wie jak lub co zrobić:-(

Gość super mario
No i masz odpowiedź dlaczego nie czujesz. Facet łajza idzie na skróty i sprint a ty masz dylemat czy mu powiedzieć i jak??? Ogarnij się kobieto. Rozumiem, że dopiero zaczeliście ale gdzie jest więc poświęcanie czasu na poznawanie ciała? Bzykasz się zamiast kochać. Stanowczo, ale nie chamsko trzeba mu powiedzieć a nie umartwiać się. Jak facet nic nie czuje, to mu fujarka nie stanie i tyle a kobieta zamiast powiedzieć to się mota. Ewentualnie zmień faceta

to pokaż mu jak lubisz albo jak chcesz ,żeby gra wstępna wygladała niech się dowie ,że to co robi jest niewystarczajace i juz

Nie chce go zmieniać! Bo ja go kocham!