Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

Pytanko do kobiet mające gust

Polecane posty

bardzo podoba mi się białe sztuczne krótkie futerko, takie śliczne, ale nie wiem po pierwsze czy to dobrze wygladałoby na mnie mam 20 lat..moze jestem za młoda, poza tym nie wiem jakie buty do tego, przeciez białe kozaczki odpadaja, a ogólem moje pytanie brzmi czy takie cos jest gustowne czy raczej to siet?

Futerka są fajne. Biale trochę tandetnie wygląda jak dla mnie , a jak już to reszta ubioru raczej spokojna i stonowana .

Gość buty
chodzi ci o futerko łonowe?

Gość aaavaaa
Białe futerko działa jak białe kozaczki - musisz wiedzieć z czym połączyć, żeby ludzie na ulicy nie kręcili nosami :)

Gość rtjkmgfd
"Pytanko do kobiet mające gust" może tak napisz to gramatycznie jesteś ze wsi?

cos w tym stylu, tylko nie sugerujcie się tą tapeciarą...a poza tym to moje jest inne, ma inaczej wokół szyi i nie ma paska bo jest wcinane w talię

Gość art123
powiem tak, sprawa mocno niepraktyczna ale jeżeli masz jeszcze inne okrycia to dlaczego nie?n do białego futerka nie dobiera się butów a więc cokolwiek włożysz w kolorze np. rękawiczek będzie już ok jasny kolor w ogóle wydaje się odświeżać wizerunek a więc nie bój się białego, beżowe dodatki , czarne, a nawet dla odważnych chaber lub czerwień

Gość !!!!!!!!!!!111
białe futerko kojarzy mi sie tylko z jednym zawodem :o nie mogłoby byc chociaz czarne?:o

oczywiście, to futerko nie bedzie na co dzień tylko tak ze tak powiem okazyjnie ...ale zastanawiam sie, po prostu byłam dziś w galerii i zobaczyłam je, było piękne, ale gdybym juz miała je kupić poszukałabym więcej podobnych by miec jakiś wybór w fasonach, dacie jakieś linki które wam sie podobają, nie wiem czemu ale niektóre wydają mi sie być kontrowersyjne

Ja lubię futra, ale naturalne. Chociaż rozumiem, że niektórzy ze względów etycznych noszą sztuczne, które też są ładne. Jednak nie kupiłabym białego bo wygląda wg mnie tandetnie.

suzi no dokładnie, zgadzam sie z tobą mi też sie wydają trochę tandetne, ale wiem też ze bosko bym w nim wygladała, nawet wielkie bogate gwiazdy noszą sztuczne futra, wiadomo dlaczego..a chociazby ta ostatnia afera Rosatti i Krupy

Gość !!!!!!!!!!!111
suzi ma racje

Poza tym mnie nawet nie stać na futro ze zwierzecia.... ale najprawdopodobniej w moim miescie nawet niema takiego

To kup sztuczne, bo niektóre wyglądaja super, ale ja radziłabym inny kolor.

tak wiem wiem ze inne tez są fajne ale w białym cera wygląda ładnie i gładko, takie mam wrazenie, a czarne nie jest takie boskie