Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteriuszkaaa

Może i jestem nimfomanką

Polecane posty

Gość Kafeteriuszkaaa

...ale mam problem... Od jakiegos czasu stale namawiam mojego chlopaka do seksu. On tez lubi sie kochac,ale ja moglabym to robic po kilka razy dziennie. Ostatnio powiedzial mi,ze gdybym byla bardziej wstrzemiezliwa i sie wzbraniala,on mialby wieksza ochote sie do mnie dobierac. A tak to wie,ze ja zawsze chce. Hmm..Z jednej strony nie bede udawac,ze nie chce seksu,ale z drugiej-jesli to by mialo na niego zadzialac... Dopiero wczoraj skonczyl mi sie okresl. Myslalam,ze zwariuje-nie bylo chwili,zebym nie myslala o seksie.. Wiec pytam Was tu: jak wytrzymać? Jak polozyc sie spac przy nim prawie nago i nie kochac się?

a może pogadaj z nim aby wzmocnił swoje libido jakimiś środkami? tak aby raz ty miała większe potrzeb niż on, apotem na odwrót? ;)

Gość super mario
albo obniż swoje do jego poziomu

Tez tak mam i to samo slysze od mojego. Wez sie tak zaprzyj, ze za nic w swiecie nie bedziesz inicjowala seksu przez tydzien, a jak on bedzie chcial to mów, ze nie masz ochoty i dopiero po tygodniu sie zgódź. Ciezko, ale raz mi sie udalo.

Gość Kafeteriuszkaaa
Ale dopiero co zrezygnowalam z seksu na tydzien-musowo,bo przez okres a teraz mam kolejny tydzien czekac? Nie da rady... Levviatan Mysle raczej nad naturalnymi metodami:)Libido mojego jest raczej ok,tylko ja mam wieksze zapotrzebowanie

Kafeteriuszkaaa -> nie powiedziałem że jest złe ;) ale aby oboje byliście zaspokojeni i zadowoleni musicie sobie jakoś regulować libido ;) ewentualnie kup sobie wibrator ;p

Gość Kafeteriuszkaaa
sosssssss A mniej inwazyjne metody? :D

Gość Kafeteriuszkaaa
Levviatan Ale nie od tego mam faceta,zeby wibrator sobie kupowac:) Mnie to wkurza,bo moj facet zaspokaja sie sam jak ja jestem w pracy, a potem ja moge stawac na rzesach, a on itak sie mna nie zajmie:(Albo zajmie, ale raz na 2-3 dni. A ja jesem mloda,ja chce wieeecej!!

Gość OIDWKM
BO FACECI TO ZDOBYWCY,mają naturę łowcy,dlatego ich kręci jak kobieta się wzbrania.współczuję,może do seksuologa idźcie?

Gość Kafeteriuszkaaa
Tak sobie mysle, ze moze moj apetyt na seks jest z tym zwiazany, ze pozno stracilam dziewictwo (bo w wieku 22 lat) i dopiero teraz nauczylam sie czerpac przyjemnosc z seksu,osiagac odjazdowe orgazmy..

Gość super mario
może seksuolog pomoże. Jedno jest pewne. Jeśli taki stan trwa długo, to jest podstawa do rozwalenia związku. Będą nerwy z niezaspokojenia, facet się frustruje, że nie wyrabia a ty możesz skoczyć w bok. Tak to wygląda w praktyce, wiec podejdz poważnie do tematu

Gość Kafeteriuszkaaa
OIDWKM Ale co-mam zgrywac niedostepna jak w tym czasie moglibysmy sie zajebiscie pokochac? Nie rozumiem takich gierek damsko-meskich. To nie dla mnie takie udawanie.

Gość Kafeteriuszkaaa
Nie mysle zdradzac-ani mi to w glowie. Jeszcze wiem,ze sa inne priorytety niz seks. Ale udany seks jest czyms fajnym i po co sobie tego odmawiac?

Gość Kafeteriuszkaaa
upupup

Gość Kafeteriuszkaaa
Pomoże ktoś??

Gość Kafeteriuszkaaa
Zostałam olana:(

Gość to co on tydzien bez
i nic mu sie nie chce? :o

Gość Kafeteriuszkaaa
No moze nie,ze tydzien wytrzymuje tylko nie ma dnia,zeby sobie nie robil sam:( sosssss Dzieki:P Ale mam juz swojego Pana:)

Gość to co on tydzien bez
i przez to ciebie olewa? no sorry, to twoja wina, ze mu tak pozwalasz w takim razie

Gość wyobraz sobie, ze ciebie by fa
cet namawia na sex ciagle, nieustannie, w najmniej oczekiwanych momentach, gdy bylabys zmeczona sex smakuje wtedy, gdy sie ma na niego naprawde ochote zabawiaj sie sama ze sobą jak nabierze ochoty, pozwol mu samemu sobie ciebie wziasc:) bedzie zachwycony albo zacznij inaczej, delikatnie go podjudzac, niewinnie, dla odmiany, badz czula. Na pewno go to podnieci rutyna nie ejst dobra kobieta z wysokim libido to skarb, ale trzeba tym skarbem dobrze i madrze sie poslugiwac