Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta zła bratowa czyli ja

Jak reagujecie na "świńskie" srednio smieszne kawały?

Polecane posty

np. w pracy, czy na spotkaniach rodzinnych w wiekszym gronie? Śmiejecie sie (choc wcale was nie bawią) aby nie wyjść na pruderyjne, nie reagujecie, udajecie ze nie usłyszalyscie czy głosno zwracacie uwage ze sa niesmaczne?

dla uscisnienia chodzi o zarty lub docinki o charakterze czysto erotycznym

lubię opowiadać takie kawały. a najlepsze są o penisach i waginach:classic_cool:

podszywom dziekuje

Dzwoni dziadek do burdelu i mówi: - Poproszę dziwkę... - Czy ma być niska czy wysoka? - Dla mnie to bez różnicy bo nie mam nóg. - A ma mieć małe cycki czy duże? - Dla mnie to bez różnicy bo niem rąk. - A chuja pan ma? - A jak pani myśli czym wykręciłem numer telefonu?

ok, i jaka jest reakcja otoczenia na ten dowcip? Sikają po majtach pod wrazeniem twojej elokwencji? Założyłam topik aby zapytac o REAKCJE ludzi na takie kawały a nie po to aby je tu zamieszczac Niktórzy maja problem z czytaniem ze zrozumieniem

up

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
dobry ten kawał z penisem;)bardzo lubię takie kawały;)zwykły przerywnik w ciągu dnia,który rozluźnia,relaksuje i rozbawia w trakcie lub po pracy i na imprezach:)jestem za:) ps.a wiecie dlaczego nie lubię mikołaja?bo nie dość,że ma krzywą laskę,wory nosi na plecach,to jeszcze na dodatek spuszcza się przez komin;)

Gość bezenedu
jestesmy na urodzinach tescia - ja , maz, jego siostra z mezem i dzieckiem ( 8 lat) . Tesc polewa wodeczke i pyta sie kto pije Na to szwagier meza "Ja bo Olga ( siostra mojego meza) nie moze" Na to wszyscy "czemu?" A on na to : " Bo bedzie zbyt łatwa w łóżku. A sorry Olga ty juz łatwiejsza byc nie mozesz" Na to ona " Czekaj, za to ci dupy nie dam w tym tygodniu" My z mezem kopara :0 Ja naprzykład uwazam ze takie teksty w obecnosci dziecka to oznaka prostactwa i ograniczenia..

Gość do bezenedu
No to ja mam podobna sytuacje Moja znajoma z mezem takze raczą sie takimi komplementami w obecnosci osob trzecich ( nie mialabym nic przeciwko jezeli miedzy soba wymieniali sie takimi tekstami) mianowicie Znajomy w obecnosci mojej i meza oraz jeszcze 2 par powiedzial ze ogladal niedawno program na Discovery gdzie dziewczyna z wioski wychodzaca za maz po slubie nie spi z mezem dopóki nie przerucha jej cała meska czesc wioski. I dodaje patrzac na zone ze szkoda ze u nas tak nie ma bo Beata ( jego zona) by sobie pouzywała z innymi. Ja bym chyba mojemu chłopu z liscia strzeliła za taki teskt

Gość tez nie lubie takich dowcipow
usmiecham sie pod nosem, ale raczej ironicznie i nie komentuje. Mialam kiedys faceta, ktory lubowal sie w ogladaniu "Swiata wg Kiepskich" i rzucal zarcikami jak z rekawa. Dla mnie to najgorszy serial polski, nie jest smieszny, jest prostacki i dla ludzi o tym samym poziomie. Nie smialam sie, a on mowil, ze nie mam poczucia humoru.

Gość Drogie te majtki były
Fajny kawał ;) Ja na kawały średnio śmieszne reaguję zdawkowym uśmiechem, nie pokładam sie na podłodze w spazmach śmiechu jeśli coś mnie nie śmieszy, proste :o Natomiast świńskie kawały lubię, przeważnie nie są dla mnie średnio śmieszne - czasem dobry jest taki nieskomplikowany i mało ambitny przerywnik :P Ale takich tekstów jak powyżej opisujecie nienawidzę - to jest żenujące, nie tylko przy dziecku ale i w towarzystwie po prostu Co innego pośmiać się z dowcipu na temat seksu i tak dalej, co innego żartować personalnie! W ogóle rozmowy na temat życia intymnego dwojga ludzi powinno się zostawić dla siebie - chyba że jesteśmy w gronie naprawde dobrych znajomych, przyjaciół-wtedy mogę sobie zażartować, bez krępacji i strachu czy kogoś nie uraziłam :) ale takich przyjaciółke mam tylko jedną -z nią i jej mężem znamy się na tyle, że wiemy na co sobie pozwolić, znamy też granicę dobrego smaku :) Wszelkie sprośne docinki w towarzystwie innych są obleśne, mój mężczyzna sie tak kiedyś zapędził podczas spotkania rodzinnego i coś wspomniał na temat sexy chwil ;) - powiedziałam mu, że jego babci czy szwagra chyba nie powinno obchodzić co i jak robimy i że jak chce być obleśny to niech powie, to ja wyjdę - poskutkowało na dobre

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
oczywiście podpisuje się pod powyższym,żarty jak najbardziej ale w odpowiednim towarzystwie,bez udziału dzieci!

Gość ja się nie śmieję
a na uwagi "o, nie zrozumiała!" odpowiadam, że zrozumiałam, ale nie śmieszy mnie to.