Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdket

Czy imie Ania w dzisiejszych czasach to obciach??

Polecane posty

Gość asdket

Chciałabym tak nazwac swoją córeczke bo uwazam, ze zdrobniale jest ślicznie "aniu" i oficjalnie tez ładnie.. Pasuje do nazwiska i wg mnie jest to ciepłe imie... Ale co chwile ktos mi powtarza, ze kto w dzisiejszych czasach tak dziecku daje na imie... dlatego moze od Was usłysze cos innego, tak wiem to mój wybór, ale wole zasiegnac wielu opini

Anna jest najstarszym z polskich imion imieniem. Jest więcej niż piękne. Jest bardzo głębokie.

Gość kkkiijijaik
mnie tez sie podoba

Jako przedstawicielka tego imienia uważam że jest bardzo ładne...nie lubie tylko formy ANKA - ehh wkurza mnie. A to że teraz jest mało takich imion to lepiej dla dziecka... nie będzie 10 Anulek w jednej klasie :)

Gość jasne jasne jasne
lepiej dac na imie Nikola!:D

Gość mamaannyijoanny
dla jednych imię Ania będzie obciachowe dla innych Dzessika kazdy ma swój gust i tym się należy kierować w wyborze imienia a nie opinią osób z zewnątrz

Według mnie imię Ania jest śliczne :) myślę, że w klasie nie będzie dużo dziewczynek o tym imieniu.

gdyby nie to, ze źle mi się kojarzy to bym ci powiedziała, że fajne :) Poza tym teraz mało kto tak dzieci nazywa, więc córeczka nie będzie się bała, że będzie 5 Ań w klasie, tylko 5 Wiktorii :)

Gość moja córcia ma na imię
Kasia, a jeśli trafi mi się następna to bardzo prawdopodobne że będzie miała na imię Ania. Lubię "normalne" imiona, ale też muszą mi się dobrze kojarzyć ;)

Gość lepsze na pewno
niż Olivia czy Nikola

obciach to na pewno nie jest poza tym Ania też jest obecnie dość często nadawana -> w ubiegłym roku była na miejscu 14 najczęściej nadawanych imion (4067 nadań)

Gość absolutnie nie jest obciachowe
jest piekne i klasyczne Słuchaj siebie nie innch

Nie sluchaj innych. To Twoje dziecko i to Ty decydujesz w kwestii doboru imienia. Ania to popularne imie, ale i tak nie do porownania z Dzesika, Brajanem, Kewinem itp

Gość absolutnie nie jest obciachowe
i dodam ,ze imie Anna jest obecne w prawie wszystkich krajach O muzułmanskich nie wspominam

A ja właśnie jestem za tym bardziej tradycyjnymi imionami i uważam, że imię ANNA jest śliczne :)

Gość Anicaa
To bardzo ładne imie. Pozdrawiam - Ania :)

Gość anikaaaaa
wypraszam sobie:) hehehe moze popularne ale zawsze ładne:) pozczytaj tez co ono znaczy?:P pozatym lepsze to niz np. stasia albo felka... :P

Piękne imie :) Anna, Ania, Anulka, Anusia Dostałam kiedyś ramke z takim wierszykiem "Harmonia, urok, płynna gracja, Anna-najmilsza deklinacja, z Anią, dla Ani, witaj Aniu - tyle uczucia w jednym zdaniu... " itd nie pamiętam całego