Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy ta sukienka na balety nie bedzie zbyt wyzywajaca?

Polecane posty

Bardzo podoba mi sie ta sukienka i chcialabym ja ybrac na impreze do klubu ale boje sie czy nie ejst zbyt wyzywajaca. Dla jasnosci ide do klubu z chlopakiem i naszymi znajomymi, wiec ubieram sie tak dla niego i dlatego,z e po prostu mi sie ta sukienka podoba dodam tez ze jestem budowy azjatyckiej, czyli malutka i filigranowa Link do zdjecia sukienki: http://img192.imageshack.us/f/sukienkazq.jpg/

Gość /kyfl
dziwkarska i tandetna ja bym się w nią nigdy nie ubrała :O

Mi sie podoba. Nie jest za bardzo wyzywajaca.. teraz kazdy tak chodzi po klubach.

Gość ksksjsjsj
jesli chodzi o wyglad sukienki to nic ciekawego, widac, ze z produkcji masowej

Gość Placet
Czemu mialabys nie załozyc, bardzo fajna sukieneczka, mi osobiscie bardziej podobałaby sie czarna...ale czerwona tez ok..a jakie buty do tego ?? kozaczki??

Dzieki, dodam, ze nie jestem jedna z tych pustych lasek ktore ubieraja sie wyzywajaco by podrywac gosci w klubie, lubie ubierac sie ladnie, ale trzymam sie z moimi znajomymi i niemal przyklejona do mojego chlopaka :) A buciki to delikatne szpileczki ze wzgledu na to ze jestem niska i filigranowa :)

Gość ksksjsjsj
ale jest tandetna nawet nie chodzi czy wyzywajaca czy nie, po prostu jak wzieta od chinczykow

Gość ksksjsjsj
Dzieki, dodam, ze nie jestem jedna z tych pustych lasek ktore ubieraja sie wyzywajaco by podrywac gosci w klubie, lubie ubierac sie ladnie, ale trzymam sie z moimi znajomymi i niemal przyklejona do mojego chlopaka ale po co nam się tłumaczysz ? :P

Gość hiuhui
jest strasznie tandetna i pasuje jedynie to takiej tandetnej blachary, wiec jesli nia nie jestes, to jej nie ubieraj🖐️

Gość fwsxfswrdwsrd
jest brzydka to po pierwsze , po drugie tandetna do klubu może być, na pewno nie jest skromna, ale przecież nie ubierzesz garsonki

ksksjsjsj A nie wiem. Moze dlatego, ze niedawno zmienilam styl na bardziej kobiecy i zbytnio sie nie znam. Moze tez dlatego, ze zazwyczaj o panienkach w takich sukienkach nei mialam zbyt milego dnia bo wtedy jeszcze chodzilam w bluzach i adidasach a takie panienki widzialam zazwyczaj wiszace u boku nadzianych kolesi

Gość dziewzyna marzeń
jak idziesz z chłopakiem to ok, bo jakbyś szla sama to by wyglądało że idziesz wrażeń szukać, sama sukienka bardzo ok:)

Gość ksksjsjsj
wiem o co chodzi, tez swojego czasu przechodzilam taka metamorfoze :) nie ma co sie wczuwac, ludzie jak beda chcieli cos pomyslec to i tak pomysla trzeba sie zdystansowac ;]

ksksjsjsj Wlasnie wiesz, do 22 roku zycia chodzilam w bluzach, nawet na dyskoteki szlam w t-shircie i adidasach wiec teraz nie czuje sie zbyt pewnie bo zakladam takie cos po raz pierwszy, a kiedys trzeba sie przeistoczyc w kobiete :)

super sliczna ubieraj... Jestes młoda dziewczyną więc jak najbardziej ubierz ją i nie słuchaj tu tych staryc bab;P Pozdro;)

Gość ksksjsjsj
no więc na wprowadzenie taka mała rada ode mnie zmień sukienkę na mniej tandetną i ładniejszą ;) na pewno znajdziesz coś lepszego :)

Gość max xander max
Mi też się podoba. Ważne jak Ty będziesz w niej wyglądała. Tak naprawdę najważniejsze jest dopasowanie stroju do kobiety :)

jak dla mnie bomba. i wcale nie jest tandetna, przestancie... kurde czepiacie sie

Gość Alexxandra opole
Powiem Ci ze jesli jestes bydowy azjatyckiej, malutka i szczuplutka jak piszesz to bedziesz swietnie wygladala, uroczo :)

Gość Alexxandra opole
Nie ma jak te baby xxl (nie mowie o wysokich lecz o po prostu tlustych babach) ktore pakuja sie w takie kiecki ;) pozdrawiam

Gość ksksjsjsj
moze akurat Tobie w niej ladnie :) udanego wypadu :)

sukienka na balety jest w sam raz nie jest za elegancka i nie jest za wyłudzana to modelka jest wyzywająca więc całość sprawia takie wrażenie na normalnej dziewczynie efekt będzie zupełnie inny a że z masówki? przecież balety raczej nie będą na salonach:P

Gość jak najbardziej!
jeśli masz ładną figurę, przede wszystkim nogi i czujesz się dobrze w swoim ciele - nie ma najmniejszych przeciwwskazań. idziesz na imprezę, nie do kościoła, więc o co chodzi? nie ma w tym nic złego, że chcesz wyglądać na seksowną kobietę, zwłaszcza gdy idziesz tam ze swoim facetem- wierz mi, będzie wniebowzięty ;) i nie przejmuj się opiniami, że wygląda jak"dla blachary" itd. większość tych komentarzy piszą tłuste babsztyle, które w życiu by się nie wcisnęły w taką kreację, poza tym i tak nie miałyby w niej gdzie pójść. ach, ta zazdrość;]

Gość mam podobna
mi sie podoba :)