Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Czy ta sukienka na balety nie bedzie zbyt wyzywajaca?

Polecane posty

Gość lexxe
sukienka jest super, jakbym miala twoja figure to na pewno bym ja wlozyla, niestety mam 30 lat i wielki brzuch po ciazy.... :(

Idealna sukienka. Będziesz miała exxxxtra branie. Mówię Ci jest sweeet i supcio. Tylko przed balecikiem idź koniecznie na solarke, bo opalone ciałko prezentuje się super. I jeszcze exxxtra makijazyk na bźke i będzie sweeet, wyrwiesz na 10000% fajny towarek i jeszcze może załapiesz się na darmowe drinkusie od kolesi i przejażdze exxxxtra bryczka, moze do niego do jego fajnego lux domku i będziecie mieli supcio extra zajebista w kosmos nocke. Tylko nie zapomnij sie ogolic tu i tam, wiesz mała, no nie, bo wiesz kolesie to teraz nie za bardzo lubia takie, ehhekhhm krzaczki, kłaczki. No to pozdrówka od JuLcI Sweeeeet buziaczki o supcio zabawy wyjebistej w kosmos, Ciao

Szczerze to Ci powiem dziewczyno z, ze bedziesz w niej wygladala jak kurewka szukajaca klienta, naprawde. Nie jest to zlosliwe z mojeje strony tylko szzcera opinia. Ja bym tak ubranej wlasnej corki nie pouscila z domu. sukienka jest za bardzo wyzywajaca.

fajna kiecka bo ładna i zgrabna modelka :) nie na wszystkich kobietach ładnie bedzie wyglądała ale generalnie na ulicy za panną w takiej kiecce chętnie bym sie obejrzał ...

Gość jesli masz odpowiednią figurę
ani grama tłuszczu, celulitu i innych farfocli, ciało twarde, jędrne, wysportowane i opalone oraz jesli ta sukienka po solidnym rozprostowaniu i naciągnięciu na ciele chociaż trochę będzie zakrywac ci tyłek i jeśli twój facet naprawdę nie będzię cie odstępował na krok (inaczej narażasz się na chamskie zaczepki w najlepszym przypadku), to możesz tak iść ;-)