Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krowa123

ale sie wkurwilam...!

Polecane posty

na mojego faceta! nie dosc ze musze mu robic buleczki do roboty rano,specjalnie wstaje to jeszcze puscil mi tekst ze cos sie mu opuszczam bo nie kupilam mu na jutro,i dzisiaj tez nie mial bo zapomnialam....ale czy on nie przesadza??? wielce sie zasmial ale powiedzialam mu zeby mnie tak nie traktowal..

Gość zablokuj babe i po
jak sie tak dajesz to masz:-P fajnie Cie wychowal :-D

Gość Finlandia50%
Zadowol GO czymś innym ; ))

Gość mama chłopaków123
jak go tak przyzwyczaiłaś to tak będziesz miała do usranej śmierci.

No to fakt, ze sie juz przyzwyczail i tyle. Nie trzeba bylo tak od poczatku mu takich bonusów robic tylko tak raz ja jakis czas jak sie dobrze sprawuje...

nie zawsze tak bylo,od niedawna zgodzilam sie na jego warunki....ale to jest chore chyba....zebym ja sie tak stresowala przez niego....mialam specjalnie po jego buleczki do sklepu jechac? no ku...wa!

Ja mojemu mężowi też na początku robiłam kanapki do pracy, bo chciałam, ale jak zaczęły się podobne komentarze, to sobie odpuściłam. Za bardzo się przyzwyczaił i sobie zaczął myśleć, żet to mój obowiązek. A tu figa. Teraz sam sobie robi :)

U mnie w domu to faceci i biegają codziennie rano po bułki :D Z reguły tata, ale jest wyjeżdża w delegacje, to chodzi bez gadania brat :P

zeby moj taki byl....On uwaza ze to moj obowiazek...ale jestem posrana ze sie na to zgodzilam... acha i my nie jestesmy malzenstwem..

Gość Facet autorki tematu
Co Ty tu robisz na forum??? Po bułki mi do sklepu zapierdalaj, a nie jakieś pogaduszki sobie urządzasz!!! I to biegiem!

To nie jest obowiązek, nikt nie jest niczyją sługą :o Powiedz mu, że tydzień będzie chodzil on, a tydzień Ty, ciekawe jak zareaguje :D

Mojej kumpeli facet też tak robił :o Narzekał jeszcze że kanapki nie z tym co lubi, a ona mu specjalnie do pracy przywoziła :o I się puścił z koleżanką z owej pracy na do widzenia :o