Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Monia tez ogladasz horrory? Ogladal ktos Shuttle insel? Nie wiem jak to sie po pl nazywa... Ja lubie filmy typu saw-pila hostel np...ale tez dobre Thrillery...

sprawdziłam na necie,oglądałam ten "sierociniec". - wszędzie niedostępny z napisami, a z lektorem juz nie wspomnę ;] na ogladaczku mam konto a tam filmy nie chodzą ;/

Ja tez uwielbiam...mamy cos wspolnego.. Znacie str gdzie moge ciagnac legalnie darmowe filmy? Ja ciagne przez niem ikarusa....

ja ściągłam kiedyś sierociniec z lektorem,ale laptop mi padł i wszytko poszło.... Prizneska ja ściągam z torentów.

Korde nie wysle bo nie mam pl nr....ojeja... szkoda ze nie mieszkacie blizej to robilybysmy sobie wieczorki Filmowe...

Gość maniaczka horrorów
hej skusiłam się na ten eden lake ale szajs no masakra nie polecam dawno temu był taki 13 dusz świetny ringi i inne tego pokroju to już pewnie wszyscy oglądali ;) teraz się szykuję na paranormal 1 zobaczymy jak mi się przypomni coś fajnego to się znowu wtrącę :D

maniaczka horrorów ja paranormal activity oglądałam wczoraj i powiem Ci dobry film. Gusta są różne,jednym sie podoba drugim nie.

sierociniec jest hiszpańsko-meksykański :) fajna babka, widzę, że obejrzałaś Egzorcyzmy? i co? psycha nie?:p...na dokładkę obejrzyj sobie: Demon-historia prawdziwa jeśli nie oglądałaś no i w tym tygodniu wchodzi do kin Ostatni Egzorcyzm:)

prinzzesska, shutlle insel to pewnie shutter island, czyli wyspa tajemnic:) oglądałam...fajne, aczkolwiek dość nudne...podobało mi się rozwiązanie na końcu i muzyka w tym filmie:D...rola Leo świetna...

Gość maniaczka horrorów
a 12.11 wchodzi nowy do kin ostatnie egzorcyzmy (czy jakoś tak ;)), zapowiedź brzmi fajnie chyba trzeba będzie sprawdzić ;) fajna babka z forum oglądałam egzorcyzmy, emily rose załkiem dobre :d

Gość bilkil
zejscie polecam;]

witam:) ściągło mi sie 'eden lake' i 'egzorcyzmy emily rose' :) w tygodniu obejrze:) urywkami oglądałam już Eden Lake i końcówka jest zaskakująca.