Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

love1000

czy mój facet jest gejem?!!!

Polecane posty

Byłam z chłopakiem ponad pół roku wszystko układało sie dobrze jak w normalnym związku kłóciliśmy sie ale przeważnie przez moją przesadną zazdrość. To zawsze ja robiłam pierwszy krok tak samo z naszym pierwszym razem on zwlekał ale w końcu uległ(troche już wtedy mnie to dziwiło) ostatnio dostałam pomyłkowego smsa (już nie pierwszego) ale z tamtych sie wywiną że były dla mnie tylko słowo przekręcił i źle zrozumiałam. z smsa wynikało że pisze z facetem i to nie zwykłe smsy ale zboczone teksty....byłam zrozpaczona kiedy do mnie przyjechał zeby przepraszać zacząl wszystko odkręcać że niby pisał z dziewczyną smsy miał już usuniete al został numer w ostatnio wysyłanych zadzwoniłam i przy spokojnej rozmowie z jego kolegą gejem dowiedziałam sie dokładnie o czym pisali (bo podobno tylko to ich łączyło) ogólnie to swiństwa jak to pedały ale co mnie zabolalo to rownież o naszych kłotniach problemach i o tym ze moj facet nie lubi sie ze mną kochać. Kiedy go zapytałam czy to prawda potwierdził ze to napisał ale tylko dlatego żeby zobaczyc co pisze "taki Pedał" i że kocha tylko mnie i ze zyc bezemnie nie może....wróciłam do niego bo bardzo sie starał a ja żyć bez niego nie moge ale nie potrafie mu wybaczyć i cały czas tylko o tym myśle....Prosze doradzcie co robić czy przypadkiem nie brne w chory związek bo może on mimo iż temu przeczy jest gejem a ze mną chce być dla pozoru i z przywyczajenia:(

Zrób mu testy :) ************* http://flash.pivpiv.dk/testgay.html ************* A właściwie... nie trzeba. Każdy facet jest gejem. **************************************** 1 . Jeżeli jesteś powyżej 30-tki i masz kaloryfer (sześciopak, czy jak to tam zwać) w miejscu brzucha, jesteś gejem. Oznacza to, że nie wychlałeś odpowiedniej ilości piwska siedząc z kumplami w pubie tylko spędziłeś ten czas na jakichś calaneticsach-sriksach i (o Boże) diecie. 2 . Jeżeli masz kota, jesteś gejem. Kot jest jak pies, tylko strasznie gejowaty. Wiecznie się wylizuje, ale nigdy nie podrapie. Jest delikatny w dotyku, no może poza cholernymi pazurami, i miaaauuuczy żeby mu dać jeść. I pomyśl jak wołasz psa Kiler, chodź tu! Do nogi Kiiiileeer!, a jak kota Puszuś, chodź do taty no chodź, kochany kotek. Jeeezuu, jesteś klinicznym przypadkiem. 3. Jeżeli jesz lizaki, landrynki, i temu podobne ssaki, możesz być pewien, jesteś królem gejów. Facet powinien ssać: żeberka z grilla, palce jak zje golonkę, surowe ostrygi i cycki. Wszystko pozostałe to tylko trening do ssania El Dicko. 4 . Jeżeli nie potrafisz zalatwić się w miejskiej toalecie, albo wyszczać w kiblu na parkingu jesteś na prostej drodze do gejowskiego związku. Wszyscy to wiedzą: Kibel, to its a mans world. Walimy klocka gdzie nam na to przyjdzie ochota. 5 . Jeżeli pijesz bezkofeinową kawę z odtłuszczonym mlekiem jesteś ciotą. Kawa jest po to by być mocną i aromatyczną. Nigdy facet nie zamówi podwójnej Latte z mlekiem 0% i nigdy, przenigdy nie wie jak smakuje słodzik. Jeżeli trzymaleś kiedykolwiek NutraSweet w ustach, możesz tam również trzymać wiesz co. 6. Jeżeli znasz nazwy więcej niż sześciu kolorów albo czterech różnych deserów, równie dobrze możesz dać na swoim tyłku info: wjazd wolny. Normalny facet nie ma w swoim mózgu wystarczająco miejsca na temu podobne duperele, pamietając nazwiska wszystkich zawodnikow w pierwszoligowych klubach większosci europejskich krajow, do tego F1, NHL, NASCAR i PGA. Jeżeli wiesz co to jest chartreuse albo chodzisz do stylisty, jestes pedziem. O! I jeśli znasz jakąkolwiek nazwę materiału (za wyjatkiem jeansu). 7 . Jeżeli prowadzisz samochod z dwoma rękoma na kierownicy jesteś gejem. Prawdziwy facet kładzie na kierownicy drugą rękę tylko po to żeby zatrąbić na wolno jadącego frajera przed nim. Resztę czasu ręka spędza przełączając CD, trzymając hamburgera lub piwo albo bawiąc się kociakiem na siedzeniu obok. 8 . Jeżeli lubisz romantyczne komedie lub francuskie filmy, mon-frere, vus le Gay! Jedyny moment kiedy jest to akceptowalne jeżeli robisz to z kobietą, która wie jak odpłacić za to poświęcenie. Jeżeli oglądasz to sam, lub z kolegą jest to rezultatem SGS (Syndrom Geja Samoistnego). _____________ *za Joe Monster

Gość doorrraa
moze jest bi ????pytalas jego o to ja bylam z bi facetem 2 lata .rozpadlo sie zale nie z tego powodu .

rozmawiałam z nim o tym ale twierdzi że "jest normalny" i że tylko mnie kocha i nie wyobraża sobie życia bezemnie... to dlaczego mu napisał że nie lubi sexu ze mną a mi powiedział ze uwielbia sie ze mną kochać....kiedy pisał z tym pedałem (przewaznie wieczorami) mi mówił z wielkimi fochami zebym nie dzwoniła bo jest zmęczony i chce mu sie spać

Gość love1000 powiem wprost
Jesteś tak tępa, czy udajesz głupią? :O To jest po prostu gej, a Ty jesteś jego przykrywką. Klasyka. Jak chcesz zmarnować życie - to z nim zostań.

Gość ewfdcs
przeciez to jakies glupie prowo debile

Gość Gey Party
👄🌻

Gość ściemnia !! Facetowi ciężko
jest przyznać się przed samym sobą,że jest gejem. A co dopiero przed publiką. Zobaczcie ile lat Piasek ukrywał,że jest gejem. A taki Jacyków np. też ma syna z młodości :P

Gość poka jego fote
lol

Gość nie jestes
No na bank jest gejem.I w sumie nie wierze,ze o tym nie wiesz po tym wszystkim..

Gość Dobre, autorko, dobre
Piasek jest gejem??? Linka proszę :P

Gość Gey Party
😍

Gość o czymkolwiek?
Dziewczyno. A jeśli by pisał te smsy z Kobieta to byłoby Ci lżej? Ale tak szczerze? Ile ty masz lat?

Gość wyjec nocny
szuanie dziury w calym------ padlam ze smiechu :D:D:D:D:D a swoja droga co to za zwiazek z jakimis podstepami gadaniem za plecami knuciem itp?? CHYBA DWOJKI DZIECIAKOW!!!!!!

mam 18lat. tak byłoby mi lżej bo jeśli mój facet wolał by pedała niż mnie to czuje sie jak bym spadła na samo dno i że nie nadaje sie do niczego , ze jakis pedał jest lepszy odemnie

Gość o czymkolwiek?
Teraz tak mówisz - ale gdyby była Kobieta poczułabyś się zdradzona a teraz jesteś "tylko" w rozterce. Daj sobie z nim spokój. Bez przesady. Masz 18 lat, a jesli facet tak sobie tylko pisał to i tak kretyn! Kogo bawią takie numery - albo dzieciaka albo geja, albo faceta ktory dopiero zastanawia sie nad swoja orientacją. A terazsobie nagle qyobrź że on uprawiał z tym gościem sex.... Obrzydliwe jest nawet to oc tkwi w mojej wyobraźni. ;/

on twierdzi że to ja byłam jego pierwszą i że nigdy z nikim sie nie kochała już napewno nie jest gejem(zreszta ja też mam tylko jego) nigdy nikogo tak nie kochałam i serce mi pęka jak o tym wszystkim myśle co dzień płacze mam dość już tego ...... dzięki za chociaż jedną rozsądną wiadomość i potraktowanie mnie poważnie w przeciwieństwi do poprzedników...

Gość Zastanówmy się
a zatem, poobserwuj go. Zobacz jak zachowuje się kiedy dostaje sms , czy wpada w popłoch. Czy coś chce ukryć. Narazie daj se na luz. Niech pomysli, że zapomniałaś, niech poczuje się bezpiecznie. A ty myśl, może w jego kompie coś znajdziesz. Wiesz artykuły i takie tam. Tematy wiadome. Albo zacznij się z nim kolegować, to będzie lepsze.

on nawet zamienił sie ze mną na telefon przyjeżdza do mnie co dzień pokasował wszystkie swoje konta w internecie a te które musi mieć to mam hasła...chyba że wiesz coś jeszcze ma do ukrycia o czym nie wiem....tego wieczoru kiedy się dowiedziałam całą noc spał na korytarzu przed moimi dzrzwiami ...ale mimo to boje sie że jestem tylko przykrywką a on boi sie reakcji otoczenia kiedy by mnie zostawił bo z tego co wiem karzdy z jego rodziny znajomych przyjaciół bardzo mnie polubił albo conajmniej zaakceptował

Gość ksinni
Ja juz wolałabym zdradę z gejem niż z kobieta, chociaz mąż mnie nie zdradza i nie jest gejem. Znam jednego, który ma żonę i 2 dzieci, a jest gejem tez. Nie wiem, czy jego żona wie, ale mój mąż mówi, że na pewno się domyśla, a jednak z nim jest. Nie panikuj! To podstawa, a swoją droga możesz go łatwo i szybko sprawdzic.

Gość lepiej jak cie zdradza z gejem
niz z inna baba :classic_cool: