Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinek05

PYTANIE O HUSTAWKE

Polecane posty

Dziewczyny mam pytanie dzisia przyszła nam hustawka na zasilacz dla synka.Jak sie ja załonczy to słychac jak silniczek pracuje.Czy tak w kazdej hustawc jest.

To normalne . Ja mam leżaczek który sam buja i też slychac szelest silniczka . W karuzeli też po włączeniu na krecenie słychać delikatnie pracę silnika .

ja mam hustawke fisher price butterfly rozowa jest na baterie i na prad takze slychac :) ja zawsze na poczatku pomagam sie hustawce rozchustac i wtedy mniej slychac. 2 lata temu kupilam ta sama hustawke i silnik chodzil zdecydowanie za glosno wymienilam hustawke i jest duzo ciszej

w tej co ja mialam(fisher price) tez bylo slychac,w karuzeli nad lozeczko(fisher price)tak samo:O

Dzieki dziewczyny za odpowiedz napisąłm meila do sprzedawcy to mi tak odpisał witam, nigdy nie testowałem tych huśtawek osobiście i nie wiem, na ile głośno POWINIEN pracować silniczek i mechanizm. Sądzę, że z racji sporego obciążenia, hałas powinien byćodczuwalny. Kilka osób od kilku miesięcy mnie o to pytało, nikt nie postanowił składać na to reklamacji Mi sie wydaje ze ciut za głosno to chodzi. Ja mam karuzele tez z fisher price i tam tak nie słychac

Gość ja tez miałam.................
ja miałam dwie z fisher price i jedna na na baterie a druga i na baterie i na prąd i w obydwu słychać prace silnika, jest to normalne, ja zawsze pomagałąm się huśtawce rozbujać....