Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynapol

groźba

Polecane posty

Gość dziewczynapol

witam, jestem po raz pierwszy na forum- zero wprawy. przejdę do rzeczy. Podczas ostatniej kłotni z moim narzeczonym stwierdził, abym nigdy więcej nie zachowywała się w stosunku do niego tak agresywnie, bo może go ręka "poświerzbic" i dostanę w twarz. dodam, ze nigdy nie zachowywał sie tak w stosunku do mnie. wyrzuciłam go z domu [mieszkamy osobno] od tej pory się do mnie nie odzywa. co robic??

Gość dziewczynapol
dzięki;) nie ma to jak anonomowość.

Gość anikaaaaa
hmmmm zalezy o co poszło... moze go to zabolało i żałuje ze to powiedział...a nie powinien w sumie nawet mówic takiej rzeczy. rzeczywiscie zabrzmiało to jak groźba... jak ochłona emocje porozmawiaj z nim... o co chodziło. moze tkwia w nim takie złe emocje i jest skłonny aby cie udzerzyc a moze zwyczajnie pzressadził w słowach?

Gość Ewaldi
a dlaczego bywasz agresywna ?

Gość dziewczynapol
rzeczywiście mam w tym swój udział. mailiśmy małą okazję wydaje mi się, ze chciał pojechcć po jakiś prezent , wówczas doszło do sprzeczki. ale do tego wniosku doszłam zdecydowanie za poźno...

Gość dziewczynapol
staszku postaw się w mojej sytuacji, nie oceniaj wszystkiego z męskiego punktu widzenia;) pozdrawiam.

Jakby nie bylo facet nie powinien nawet tak mowic, mogl zwyczajnie zerwac z toba i wyjsc, nie musial ci grozic.Skad wiesz ze za jakis czas naprawde ci nie wpie....

Gość dziewczynapol
dokładnie. dodam , że to Pan Władza,dlatego czuje się zapewne "wyżej"...