Mila14 0 Napisano Listopad 4, 2010 Hej!Pomóżcie.Mam 14 lat i niedostalam jeszcze miesiączki.Czy to normlne?wiem ze dziewczyny w starszym wieku niemaja jeszcze miesiaczki,ale ja sie martwie.Mam biała wydzielinę jakies1,5 roku piersi rosna mi jakies 2 lata i boli mnie kosc ogonowa,a bardziej jej okolice co to oznacza prosze o pomoc!Czy dostane niedlugo miesiaczki?bardzobym chciala ale boje sie ze dostane jej w szkole a nie bede na to przygotowana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiula1983 0 Napisano Listopad 4, 2010 jeśli pojawia się u Ciebie sluz i masz takie bóle kości ogonowej to mozesz za nie długo dostać miesiączkę. Nie martw się. Pierwsza miesiączka zwykle jest skąpa, bardziej takie plamienia niż czysta krew. Kup sobie wkładki i noś zawsze chociaz jedną ze sobą albo zawsze zakładaj. Sa cienkie ale ochronią Cię przed pierwszymi plamieniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mila14 0 Napisano Listopad 4, 2010 Dziekuje!A się tak martwiłam.Teraz wiem co mam robić mówiłam o tym mamie i powiedziała tak samo,ale chcialam sie jeszcze upewnic.;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach