Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maly kn.ypek

bylabys z nizszym od siebie mezczyzna - pytanie do kobie ?

Polecane posty

Gość maly kn.ypek

bylabys z nizszym od siebie mezczyzna ? o ile cm ?

Nie. Mam małe wymagania co do mężczyzn, ale wyższy jednak musi być. Na szczęście mam męża wyższego o 10 cm :)

Gość adede
hehe moj nizszy o caly 1cm

Gość murzyni nadrabiaja
wielkością czego innego :P

Gość mój był niższy i bardzo go
kochałam Niestety on mnie nie. Zaczął nie zdradzac. Tłumaczył się, że musiał się dowartościować, że moje zachwyty nad nim mu nie wystarczały. Zajebałam chuja, mam nadzieję, że przytył, łysieje i śmierdzi

Gość gryczka
Trudno mi sobie wyobrazić faceta wyraźnie niższego ode mnie - mam 163cm wzrostu:-p Lubię czuć sie przy mężczyźnie bezpiecznie, więc raczej preferuję wyższych. Ale wszystko zależy od całokształtu myślę. Gdyby był parę cm niższy i był poza tym świetnym facetem, pewnie bym się mimo wszystko z takim związała :-) Póki co nie muszę nad tym się zastanawiać - mam już męża, tak się złożyło, że jest 17cm wyższy:-)

Gość o czymkolwiek?
to trudne zadanie. Dla mnie mężczyzna powinien być wyższy ym mogła się w niego wtulic. Jesli byłby niższy o kilka cm a mial np. szerokie ramiona, byl mądry, inteligentny i mnie kochal wybaczylabym tą różnicę :)

Gość Cherry Darling
Nie.

mam 178 i moglabym byc z nizszym ale zeby to nie byla za duza roznica jezeli sie kocha akceptuje sie siebie wzajemnie pod kazdym wzgledem..

hmm. przeżyłam rok w zwiazku z nizszym od siebie facetem :) on mial 170 , ja 176:) bardzo się kochaliśmy, ale pewne sprawy w naszym życiu same zdecydowały o rozstaniu.

Gość mam 182 cm
i kocham facetów niższych ode mnie :classic_cool:

Gość to teraz ...
a Wy ile macie wzrostu kobitki? :D trudno sobie coś wyobrażać, jak nie wiadomo do kogo porównać ;)

Gość z kurduplem nigdy
Nigdy!!!! Nigdy nie moglabym byc z facetem nizszym ode mnie. Czulabym sie z tym nieswojo i pewnie wstydzilabym sie tego. Nie ma nic zalosniejszego jak para, w ktorej ona jest wyzsza od niego.

Gość mialam nizszego kochanka
mial przez ten wzrost mega kompleksy, ale niepotrzebnie bo byl wspanialy przy tym przystojny

Gość ilhdktuytvfdstyrfvsd
Byłam. Ja 173, on - 170. Ale wysportowany, piękne, lekko umięśnione, proporcjonalne ciało (a poza tym łebski gośc, z poczuciem humoru i tak dalej). To on mnie zostawił i dałabym wszystko, żeby wrócił :-(

Gość oliwado ognia
ja tez nie