Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z a ł a mana

Cicho proszę, pomóżcie...

Polecane posty

Gość z a ł a mana

Głupio mi jest tu pisać w takiej sprawie, ale muszę próbować wszystkiego... Chodzi o to, że muszę zapłacić następną ratę za studia, o których tak marzyłam... Wczesniej placił ojciec, ale stwierdził ze ma za duzo wydatków i muszę radzić sobie sama, pracuję, ale wypłata ledwo wystarcza mi na mieszkanie i zycie... Proszę więc Was, abyście przesłali chocby tą symboliczną złotówkę na podane niżej konto. Będę bardzo wdzięczna...jesli nie uda mi się skombinować pieniedzy, bede musiała zrezygnować ze studiów...;( 47 1050 1461 1000 0090 4047 6195

Gość marynazwawki
a nie możesz iść do pracy jakiejś...?

SYMBOLICZNA złotówka. Chcesz - wyślij nawet 500 takich SYMBOLICZNYCH złotówek.

Tu nie chodzi o to , że ktoś jest skąpy . Tu chodzi o fakt, że nie ma pewności czy aby na pewno te pieniądze będą przeznaczone na studia : ) Chociaż jeśli to prawda ;] a każdy chętny dał by pare groszy to by się uzbierało :D

Gość Kangur z bagien
Zrób foto swojego indeksu z nazwą tych studiów, wówczas uwierzymy i wyślemy! A przy indeksie umieść kartkę z napisem: Pomóżcie.

Gość oooooooooooki%
Kangur ma rację, jak Ci zależy na tych studiach to foto chyba możesz strzelić.

No to dlatego wiarygodnym źródłem będzie zdjęcie potwierdzające to , że studiuje .

ja mam 8 zeta zbędne na koncie a drobniaków i tak nie moge wypłacić więc ewent. mogłabym wysłać ale jaką mam gwarancje że to faktycznie na studia ?

Gość Kangur z bagien
Już nie oczekujesz pomocy? Czy szukasz indeksu? :P

Gość Kangur z bagien
Stachu, śmiało wklejaj, tylko od kogo o tej porze pożyczysz indeks? :P

Gość to oszustka i tyle
nic nie wysyłajcie!! ja mam 2 dzieci na utrzymaniu,nie pracuje bo jedno jest jeszcze niemowlakiem,facet ,szanowny tatusiek dał noge jak zobaczył ze obowiazki go przerastają,alimentów nawet nie placi,tylko musialam z Mopsu załatwiac a zanim się to zalatwilo to prawie rok minał bo najpiewr głupia czekalam az się otrząśnie (nie otrząsnął się),potem sprawa w sądzie potem u komornika to wszystko długo trwa i dopiero prawie po roku dostałąm pierwsze pieniądze na dziecko,ktore od urodzenia wychowywałam i utrzymywałam sama,ale TO NEIWAZNE!! sorry za przydłuzanie,chcialam tylko nakreslic moja sytuację i zaznaczyć ze O NIC NIE PROSZE i wstydzilabym się!!acha jeszcze dodam ze moi rodzice nie zyją i nie ma mi kto pomóc przy maleńkim dziecku,wiec jakiekolwiek sprawy w urzedzie czy w sądzie to muszę Ją brac ze sobą a taka wyprawa to dla nas masakra (matki ktore mają małe dzieci jeszcze w wozku wiedzą jak jest ciezko gdzie spojechac,zaąłtwic,.no chyba ze na spacer się idzie),i nie narzekam!! nigdy bym w zyciu nie poprosiła w internecie o pieniadze!! zresztą jesli to przeczyta i wysle powiedzmy 5 tys osób to ladnie dziewucha zarobi!! wstyd by mi bylo naprawde żebrac o kase na studia,na cokolwiek,nawet na dziecko,poza tym podala tylko nr konta cwaniara i szuka naiwnych a naiwni się zawsze znajdą!! wysyłajcie jej tak,wysylajcie zeby się nachapała.ciezko zakasac rękawy i isc do roboty to mozna w internecie pooszukiwac ludzi. niech poda swoje dane pokaze swoja fotografię a nie tylko nr konta i płać frajerze.

Gość to oszustka i tyle
bidulka jesli nie uda mi się skombinować pieniedzy, bede musiała zrezygnować ze studiów...;( to zrezygnuj.ile ludzi marzy o studiach ale ich nie stać i musza zrezygnowac i do pracy isc. ksieżniczka kuzwa. kurcze a nawet jakby zdjecie wkleila z indeksem to co wysłąlibyscie? to mzoe ja tez wysle zdjecie mojego dziecka,wyrok o alimenty,zaswiadczenie o bezskutecznosci egzekucji i kurcze przestanę sie martwic za co dziecko utrzymac. w życiu nie znizyłabym się do takiego poziomu.

Gość Kangur z bagien
Spokojnie, Ty wysyłać nie musisz. Wystarczy że ja mógłbym wysłać, ale tylko pod pewnymi warunkami. Jeden jakże prosty przedstawiłem tu na forum, ale jak widać dziewczę się zlękło, ciekawe z jakiego powodu. Kto chce ten nie wysyła, a kto chce ten wysyła - nikt nie może mi zabronić. Ja propaguję ciągoty do nauki, więc mógłbym pomóc.

Gość z a ł a mana
http://img560.imageshack.us/gal.php?g=p1070569.jpg tu sa zdjecia indeksu i legitymacji...nie uciekam, niestety nie mam stałego dostepu do internetu... jest mi wstyd ale próbuje juz naprawdę wszystkiego, przeciez nikogo do niczego nie zmuszam, a słowa krytyki naprawde moglibyscie pozostawic sobie, życie mnie juz dosc upokarza... Staram sie odpowiedziec na wszytskie pytania i zarzuty. Do przelewu internetowego wystarczy nr konta. Pracuję cały czas i próbuję dorabiać kiedy tylko się da. Nikogo nie zmuszam... To tylko Wasza wola i dobre serce, nie pije ani nie pale itp więc nie przepije tego..

Gość alez idiotka
z ciebie.i naciagaczka.

Gość alez idiotka
juz zdobylas indeks? takie fotki to mozesz babci pokazywac i nabierać frajerów. zebraczka od 7 bolesci...przyznaj od razu ze potrzebujesz na Egipt i inne luksusy.jestes zwykla szmata.

Gość :( :( :(
kochana, ja jestem z czesnym w plecy jakieś 5 miesięcy, pracuje, staram się to spłacić, dasz radę, nie łam się tak odrazu

Gość ja tobie jednak radzę udać
się do dziekanatu i popytać o możliwość odroczenia, rozłożenia na raty czy co tam, a potem do działu spraw bytowych i popytać o dofinansowanie (stypendia socjalne, zapomoga, dofinansowanie do pomocy naukowych), bo jeśli nawet trochę tu uzbierasz, to chyba nie wystarczy na studia. P.S. To o dziennikarstwie tak marzyłaś?

Gość darinne
Ja tam wpłacę! Nawet jeżeli oszukuje i zbiera na Egipt czy co tam innego- niech kuźwa jedzie! A ty zgorzkniała szmato co tam tak ''drzesz japę'' to chyba z zazdrości.. Naprawdę, urzekła mnie Twoja historia! Trzeba było nie dawać dupy jakiemuś śmieciowi to byś nie miała bachora a co za tym idzie także kłopotów! A przynajmniej można było się zatroszczyć o antykoncepcję, chyba że pustak jesteś i nie wiesz co do czego- to teraz masz za swoje! Innych osądzasz i wyzywasz a siebie to nie widzisz? Głupia zuka! Widzę dobrze go znałaś, gdy mu dawałaś skoro później zrobił ci zonka i spierdolił od problemów! Jak ja nie lubię takich tępot!

Gość darinne
''w życiu nie znizyłabym się do takiego poziomu.'' Ale zniżyłaś się do jeszcze niższego.. Ehh... żal takich diedojebów :(

Gość hahahahahahhagt
ja też chce do egiptu ;p