Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laraaaaa24

oświadczyny

Polecane posty

Gość Laraaaaa24

Hej - pytanko może troszkę śmieszne :D mój facet zapytał w jaki sposób bym chciała aby mi się oświadczył :D a ja kompletnie nie mam pomysłu :( (w sumie to on powinien wpaśc na coś oryginalnego, no ale ...- najważniejsze że chce :D) opowiedzcie o swoich oświadczynach jakie przeżyłyście, lub jaki byście miały pomysł :) cokolwiek!! Please :D

Gość Laraaaaa24
no baaa :D a czemu nie erotycznie ??:D pomysł sam w sobie nie jest zły ;] jakiś pomysł ??;p

Niech zabierze Cie do stadniny koni lub do kurnika:D i niech się oświadczy;) hahaha

to powiedz mu jak masz jakieś fantazje erotyczne moze je spełni :-o

Gość EwaO
To on ma wiedzieć jak to zrobić a nie pytać się.

Zapytał jak byś chciała... No to w sumie gość bystry jak woda w kiblu :D W sumie to można uznać że oświadczyny macie za sobą skoro oświadczył że chce ci się oświadczyć :) I tak będzie dla was bezpieczniej bo jak zaczniecie wymyślać jakieś oryginalne to się jeszcze dzieci pokaleczycie ;)

Gość PomysłowyAnal
Ja bym ci wsadził w dupsko i powiedział: jak chcesz, żebym tego więcej nie robił, to zostań moją żoną! ❤️

Gość kluha
niech powie: "nie wiedzhialem jak ci shie oswiadczyh i dlategho po phrostu kupihem ci ten piehscionek co go mamusia wybrala"