Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Super Ciacho ;)

Powiedzcie ile z was zdradziłoby ze mną swoich facetów lub

Polecane posty

Gość ehhee
nie zdradziła bym swojego faceta po pierwsze a po drogie za dużo solarium i za dużo mięśni jak dla mnie.

Gość sdsdsddsdsdsdssdsdsdsadadadada
nie jestes brzydki wiec nie bede cie krytykowac bo byloby to bez sensu:) ja mam odrazu zaznacze "specyficzny" gust i ty w niego nie trafiasz... dla mnie jestes zbyt przerysowany, za bardzo opalony, masz przecietna twarz ale napewno innej mozesz sie spodobac.

Gość mnie sie twarz nie podoba
natomiast ciało jak najbardziej

eee, facet nie w moim typie. a cycki faktycznie spore :D aż zajeżdża ginekomastią, a to zbyt atrakcyjne nie jest.

Gość lkdd
Ale photoshop, nie lubię takich ciot, wolę prawdziwych facetów.

Gość leklka zenada
a gdyby jeszcze mial kasy jak lodu i duzego wacka... takie rzeczy to tylko w erze :P

Gość tylko twarz ujdzie
nie lubie takich mięsniaków, bleeeee

Gość Pan Super Ciacho ;)
lelkla Mam dużego wacka. 18 cm i lekko zakrzywiony w prawo dla większej satysfakcji więc takie rzeczy nie tylko w erze :P

Gość WOWWOW
CIACHO I TO SUPER ZAKUPIŁAM I ZJADŁAM, A PO TOBIE MIAŁABYM CZKAWKĘ I NIESTRAWNOŚĆ. BUŹKA LALUSIA A CIAŁO MIĘŚNIAKA. GDZIE CI MĘŻCZYŹNI -ZACYTUJĘ DANUTĘ RINN

Gość obstawiam że autorka tematu
ten koleś jest po prostu tragiczny. nic, dosłownie nic w nim mi się nie podoba. te mięśnie są paskudne, opalenizna jest paskudna, dżinsy i te łańcuchy paskudne, twarz jakaś niemęska i bez wyrazu...ale do jakiejś sylikonowej blondyny by pasował

Gość tita8787
koleś się dowartościować nie morze...

Gość Paulina ze stumilowego lasu
Z całym szacunkiem kolego, ale jestem sama i nie tknęłabym cię, jesteś tak aseksualny, mimo, że sylwetkę masz Karola Małeckiego, ale sylwetka to nie wszystko. Liczy się to coś, czego nie masz, jak dla mnie.

Gość do Szukanie dziury
Ty na pewno jestes brzydszy od niego i zazdroscisz :P A chlop taki sobie , nie jara mnie jakos i tyle ;)

Gość oj tam......
Mnie też nie kręci kompletnie, ciało dobre, ale gęba dziwna.

Wolę swojego Mężczyznę :) Sorrki, ale Ty nie jestem w moim typie ani z twarzy, ani z ciała.

Gość oj tam......
Tak się przyglądam i jednak za duże cycki ma od koksu i siłowni.

Gość żałosne z was pelikany
łykacie każde foto z sieci:D autor ma 149 cm i chodzi do 4 klasy szkoły podstawowej:D i teraz z kumplami leje z waszych komentarzy :D

Gość Pan Super Ciacho ;)
Piszcie

Gość polehka
myslalam, ze pokazesz tu identyko sobowtora Brada Pitta albo JAreda Leto - to bym sie chociaz powaznie zastanowila ale takie cos?! sorki, nie jestes KOMPLETNIE w moim typie, ani przez te jajowata glowe, ani nadmuchane cialo ani tym bardziej przez te opalenizne (ja unikam slonca a solarki tym bardziej jak ognia) :D

Gość Pan Super Ciacho ;)
A więc, jesteś blada i brzydka. Kążda tak mówi ale nie ma kobiety która nie zwróci na mnie uwagi. A ja je rucham, a one zdradzają mężów, narzeczonych, chłopaków. Osttnio pukałem laske która była trzy miesiące po ślubie. Pytać mnie z iloma kobietami uprawiałem seks, to jak was ile razy jechałyście samochodem. Więc cóz... Startuje do Mister Poland. Myslicie że wygram??

Gość Pan Super Ciacho ;)
proszę o szczere odpowiedzi bo nie wierzę już w w to co mówi mój chłopak

Gość hahhhahhaa
Co z tego ile ruchałeś kretynie, jak myślisz że się tak wszystkim podobasz to jesteś pustakiem jakich mało. Zaraź się syfem pacanie

Gość samo cialo to za malo
rzeczywiscie, mozna ci pogratulowac wytrwalosci w rzezbieniu sylwetki, ale musze cie zmartwic. O atrakcyjnosci seksualnej mezczyzny, nie decyduje zarys miesni. Facet musi miec "to cos", i "to cos", to nie sa miesnie, choc wiem, ze wielu panom sie tak wydaje i mysla ze wystarczy troche potrenowac i kazda laska jego. Ja, tak jak pisalam, moge pogratulowac samozaparcia, natomiast, patrzac na twoja fotke, jakos seks mi nie w glowie.....

Gość wez powiedz jakim
trzeba byc zjebem zeby takie pytanie zadawac? :D to jak pukasz te laski, jak kazda na ciebie zwraca uwage, to czemu jeszcze sie o to pytasz na damskim forum? musisz miec bardzo malego fiuta, jesli to naprawde ty albo w mlodosci ostro cie proboszcz przejechal, ze czujesz sie taki neidowartosciowany :D

Gość Pan Super Ciacho ;)
😭

Gość a ja mam włosy rude
nie jesteś odrażający, jeśli fajnie by nam się rozmawiało,to ewentualnie mogłabym Cię przelecieć,ale tylko jeden raz,bo kompletnie nie jesteś w moim typie :-)