Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Super Ciacho ;)

Powiedzcie ile z was zdradziłoby ze mną swoich facetów lub

Polecane posty

Gość co by to jeszcze spieprzyc
bleh... niefajnys!

Gość dziwne ale kolo niby figure na
silce cwiczy a kobity i tak pisza ze je nie podnieca buahhahhhahaaa

Gość ja mam nierude
Nie!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz wieksze cycki od niejednej laski i nie jestes cuper ciacho tylko spalona kielbaska, jak dla mnie jestes oblesny.

Gość Stanik!
Dlaczego nie chodzisz w staniku gogusiu? Nigdy w życiu nie zdradzę męża z kimś kto nie przypomina MĘŻCZYZNY.

Gość Majtasy!
jak dla mnie Nie jesteś seksowny...

Gość senna***
a ja uwazam że jesli patrze na fote to naprawde seksi :) ale czy odrazu zdrada?:O Nie no za;lezy od wielu innych czynników jak sie poruszasz jaki masz głos i czy masz coś pod tą wykwintną kopułką ;)

Gość senna***
intrygujący konkretny facet potrafi kobiecie zrobić wode z mózgu i wcale nie musi byc miesisty :P nawet kobieta nie zauwazy ze w miejcu kaloryfera ma bojlerek :D:D:D

wszystko fajnie pieknie tylko ciagle bym sie zastanawiala gdzie jest ten wentyl... a jeszcze jedno, albo ma Pan przodkow indian, albo za duzo marchewki palaszuje :)

Gość madzia 20
no masz za dużo mięśni, wole takich c mają lekko wyżeźboine i tkich troche miśków. a co do mojego faceta to jest moim idealem i nie zdradzila bym go

Gość 2222222222222222222222222222
o jej jakie wy jestescie niedostepne i poukladane a prawda jest taka ze nie jedna tutaj by sie przed nim rozkraczyla. same sie probujecie dowartosciowac takimi komentarzami.

Gość Ankaraa
Miesnie moze i masz, moj facet tez jest umiesniony ale ma to "cos", to typ faceta a nie cukiereczka. Wygladasz sztucznie i za slodki jestes. To jest moj typ faceta:) http://www.youtube.com/watch?v=Yf8WfSgRn28&feature=related No powiedzcie same kobietki czy nie jest fajny:), taki meski typ ale i tak kocham najbardziej mojego miska, ktory jest rownie przystojny:)

Gość Ankaraa
Pomylka - jest duzo przystojniejszy;)

Gość fujj, i jeszcze raz fujjj!!!!
ohydztwo!!!!! błagam, powiedz że jesteś pedałem, nie wierze że "normalny" heteroseksualny facet zrobilby z siebie taką ciotę :/ jesteś bardzo gejowy, paskudna solara, cyce i te mięśnie, a twarz dzieciaka, fujjjj!!!!! :/ zauważ że każdy z małymi wyjątkami Ci to powtarza!!!!!!!! ZROB COŚ ZE SOBĄ BO CI JESZCZE JAKIS GEJ OD TYŁU ZALADUJE!!!!

Gość fujj, i jeszcze raz fujjj!!!!
[zgłoś do usunięcia] 2222222222222222222222222222 o jej jakie wy jestescie niedostepne i poukladane a prawda jest taka ze nie jedna tutaj by sie przed nim rozkraczyla. same sie probujecie dowartosciowac takimi komentarzami. CO tY WYPISUJESZ? TO SIE CAŁKIEM KUPY NIE TRZYMA, CZŁOWIEKU POMYŚL CHOC TROCHE, TO NA PRAWDE NIE BOLI. facet jest po prostu obleśny i karykaturalny, zadna normalna kobieta by na niego nie pojrzala inczej jak z obrzydzeniem. i to nie wynika z zadrości, bo co ma kobieta mu zazdrościć? mięśni? fiuta? weź sie poważnie zastanów, bo inteligencją nie grzeszysz :/

Gość szczerze mowiac
to nie podoba mi sie taka sylwetka :o ja jestem facet (hetero :D) i sam cwicze, bo chcialbym wygladac troche lepiej, ale na pewno nie tak, to juz jest przegiecie i nawet nie chodzi o mase, bo wbrew pozorom ten koles duzo masy nie ma, ale ramiona i klatke ma nieproporcjonalnie rozbudowana do reszty, a kulturystyka to przede wszystkim proporcje i harmonia i estetyka i wielbienie ciala a ten kolo na tej focie przynajmniej wyglada po prostu bardzo nieproporcjonalnie, stad nie sprawia wrazenia silnego i mocnego, a nadmuchanego, jakby w jakims gorsecie byl... z drugiej strony, czytajac ten topik gdzie jednak przewazaja glosy dziewczyn na nie, jestem pewien, ze duza czesc tylko tak mowi (nie mowie, ze od razu by zdradzily, ale na pewno sporej czesci sie jednak taka sylwetka mimo wszystko podoba), a to, ze pytanie zadane kretynsko tylko prowokuje tego typu wypowiedzi (gogus, niemeski, nieladny), zreszta normalna fota, w zwyklej pozycji byc moze zmienilaby ocene calej sylwetki, ktora w takiej przynajmniej wydaje sie karykaturalnie nieproporcjonalna

Gość abrakadabraczaryimagia
Takich piersi nie miałam nawet jako matka karmiaca hihi.A minka na tym zdjęciu;/feee To jak te puste laski,ktore same sobie cykają fotki telefonem,an tle kibla,a potem z wydymanymi ustami wstawiaja na naszą klase.Uwielbiasz sie żałosny narcyzie,ale normalnej babce to sie nie spodobasz!ha!

Gość Beeeeeeeta_21
Kupa mięśni a w głowie pewnie totalna pustka:O Sam nick wskazuje iż ŁOŚ z Ciebie jest! hohoh :P

Gość darken rall
to zdjęcie i autor to podszyw ale reakcja kobiet na forum nie wydaje się szczera pewnie większość by mu nadstawiła szpary

Gość bez urazy
ale dla mnie jesteś obleśny:o

Gość titijka
absolutna odwrotność tego co lubię u facetów... preferuję delikatnych, wysokich blondynów, szczupłych, intelektualistów.

Gość kruszynka;)
Jak z chęcią bym zdradziła;]

Gość darken rall
kruszynka - jeden raz czy więcej? :)

Gość kruszynka;)
zależy jaki by się okazał w łóżku;) jak kiepski to pewnie tylko raz

Gość darken rall
ale tylko w cip kę czy inne opcje też pozostają otwarte?

Gość beznadzieja online
I żadna się nie zorientowała, że "fotoszop" zadziałał? Hahahaha Od kiedy to takie dziecko ma ciało dorosłego mężcyzny? Naiwne... oj naiwne...

Gość grrrr fuj!
"A więc, jesteś blada i brzydka. Kążda tak mówi ale nie ma kobiety która nie zwróci na mnie uwagi. A ja je rucham, a one zdradzają mężów, narzeczonych, chłopaków. Osttnio pukałem laske która była trzy miesiące po ślubie. Pytać mnie z iloma kobietami uprawiałem seks, to jak was ile razy jechałyście samochodem . Więc cóz... Startuje do Mister Poland. Myslicie że wygram??" :):):):):):):):) Haha:) Cieszę się,że masz taką wyobraźnie:) Zbyt mało ludzi w dzisiejszych czasach ją ma;) A co do mojego zdania o tobie? Wydaje mi się,że podobać to się możesz ale tępym blond(choć niekoniecznie tylko blond,czarne też bywają tępe) tlenowcom co to szukają faceta który będzie się wyróżniał wyglądem. Ale skoro to twój poziom i ci odpowiada:) Gdybyś stanął obok mnie bez koszulki najpierw dostałabym apopleksji ze śmiechu,później strzeliła ci fotę,żeby ponawalać się z tego pedzia z facetem,a na koniec uciekła z krzykiem.