Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka ktora kocha swoje dzieci

Dzisiaj pierwszy raz zbilam dziecko pasem...

Polecane posty

Gość So exksxlusiv
Jakies tepe osoby sie ty wypowiadaja. Nikt nie mowi o laniu dziecka do nieprzytomnosci ale tylko klaps pomoze kiedy chce przebiec na czerwonym swietle i sie wyrywa

Gość Jestem Ateistka 35
Ja kiedys zbilam swojego syna do nieprzytomnosci za to ze popalal. Od tej pory nie widze problemow wychowawczych u niego

czytając wypociny matek wychowujących dzieciaki bezstresowo uśmiałam się do łez-matki głupkowate(widać takie na ulicach również)a dzieci jakie wyrosną?egoiści,samoluby?uważam że autorka przesadziła z karą, ale kiedyś pewnie nie jeden z nas dostał lanie i żyje

Gość Gwiezdna SERRYJA
Pozebierac by wam dzieci wy pieprzone sadystki :-O

Gość Antykaracielesna
Ja uważam, że NIGDY nie wolno uderzyć dziecka, no chyba ,że dziecko robi coś co bezpośrednio zagraża jego życiu lub zdrowiu( albo kogoś innego), lub we własnej obronie. W innych przypadkach kary cielesne powinny być bezwzględnie zabronione, a rodzice lub inni ludzie dopuszczający się takiej metody wychowawczej powinni być surowo ukarani.

Gość slip on...
Dzieci mozna bić

Gość maturatobzdura
no a potem rosna takie pasożyty co pisza "oddałabym". szacunku do rodzicow to wy nie macie. klaps czy nawet ten pas w niektorych sytuacjach jest potrzebny bo oducza rozpuszczone bachory mowic ze by oddaly i sie panoszyc. patologia - chyba nie wiecie co to patologia ;) no tak ale w koncu to kafe - zborka mega mamusi i tatusiow nie popelniajacych bledow :))) pozdrawiam

Gość Proszę, zrozumcie......
Dzieci należy bić kiedy są nieposłuszne aby potem wyrosły na ludzi.

Gość gość
klapsy są dobrą metodą wychowawczą, nie ma co napieprzać do dzieciaka po sto razy jak i tak ma gadanie w tyłku, klapsa szybciej pojmie

Gość gość
bic nie wolno, a już nie powiem od sinych sladach po pasie