Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ytytytyttyytryyt

Jak wyrwać faceta? (niedoświadczona dwudziestolatka)

Polecane posty

Gość ytytytyttyytryyt

Mimo, że mam 20 lat to NIGDY z nikim nie byłam. Nie jestem paszczurem (podobno jestem ładna i zgrabna), ktoś tam się mną interesował... Ostatnio poznałam fajnego faceta. Pomyślałam, że może ja powinnam zrobić pierwszy krok. Nie wiem tylko jak. Poza tym boje się, że mnie wyśmieje :O Dlatego chciałabym to zrobić subtelnie, nie jednoznacznie... proszę o rady.

Gość ytytytyttyytryyt
upupup

Gość creon
Jeżeli Ci się podoba, to startuj bez obaw. Lepiej spróbować i przegrać niż nie spróbować wcale.

Gość ytytytyttyytryyt
Różni ludzie, nie licząc członków rodziny

Gość ytytytyttyytryyt
hmmmmmmm

Gość faflun
no zapusc forke to wszystko sie wyjasni i bedziesz miala odpowiednie rady

Gość ytytytyttyytryyt
Nie chcę wstawiać zdjęcia na to forum ;> Zresztą chyba lepiej wychodzę na zdjęciach niż w rzeczywistości dlatego to nie ma sensu

Gość faflun
dlatego nikt ci nie odpisuje

Gość ytytytyttyytryyt
Ale ja nie proszę o ocenę, czy jestem ładna cyz nie, ale o wskazówki, jak zagadać do faceta.

Gość Ultras
Jeżeli chcesz możemy porozmawiać na gg,opowiem ci wszystko z perspektywy niedoświadczonego 20-latka Pozdrawiam

Gość ytytytyttyytryyt
Nie mam gg, ale mam Skype Kultura - no właśnie wiem, ja nigdy nie próbowałam, a myślę, że już najwyższy czas.

Gość ytytytyttyytryyt
Ale... jak? :D W jakich okolicznościach zrobiłaś ten pierwszy krok? ;)

Gość opowiem jaaaaa
mojego pierwszego faceta poznalam w klubie. on mnie podrywal. pozwolilam sie odwieźć do domu, bo byl policjantem. pokazal mi odznake. wymienilismy sie numerami i umówiliśmy sie potem na randke i tak to poszlo. ale to sie w sumie nie liczy, bo to on mnie poderwal z drugim facetem to poznalam go na imprezie i potem przez znajomych on zdobyl do mnie gg. klikalismy sporadycznie na gg przez pol roku. on mi opowiadal ciagle o motocyklach to sie go zapytalam wprost czy by mnie nie przewiózł. od tamtej pory spotykalismy sie tak po kumpelsku. wkoncu bylam na imprezie u kolegi i zapytalam sie go czy by po mnie nie przyjechal bo sie boje sama wracac. przyjechal to zapytalam sie czy bysmy nie pojechali do niego. i tak zaczelam przyjezdzac do niego do domu czasami. pamietam ktoregos razu zostalam na noc. on mi poscielił w drugim pokoju a ja po ok 20 min poszlam do niego, bo powiedzialam, sie sie boje spac sama.. wiadomo co sie stalo i tak to trwa do dzis. po drodze mialam romans.. i to juz wybitnie ja tego kolesia podrywalam. po prostu spodobal mi sie i podczas obiadu usiadlam do niego do stolika. zaczelismy gadac. ja zaczelam flirtowac.. on po obiedzie powiedzial zebym z nim poszla to cos mi pokaze. juz nie pamietam co to bylo. no i tak sobie gadalismy czesto w pracy. wkoncu zaczelismy sie spotykac itp...

Gość upupupupupupupuuppupuppu
upupupppupupupup pyuuc

Gość mały odkrywca
Ja mam beznadziejne doświadczenie jeśli chodzi o 'wyrywanie' faceta. Ze swoim spotykaliśmy się na uczelni, od czasu do czasu gadaliśmy o pierdolach. Podobał mi się strasznie więc troszku flirtowaliśmy. Siedzialam kiedyś w barze z koleżankami no i one mnie nakręciły żebym się z nim w koncu jakoś umówiła. Stwierdziłam że walne prosto z mostu: zaprosiłam go na spacer (że niby nie miałam co robić i pomyślałam o nim;) ) Liczyłam na rewanż ale po jakimś czasie okazało się że byłam "łatą" bo on bujał się w jakiejś innej lasce.