Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani 23 wiosny

mojego faceta pociaga anal. Jak sie przygotowac?

Polecane posty

Gość pani 23 wiosny

ktos doradzi?czy to boli?

Gość tralalalalalaatatat
Zapas pieluch na początek

Gość pani 23 wiosny
nikt nie preferuje?

Gość wlasnie mialam napisac to
samo duzo pieluch... noo chociaz na poczatku moze nie az tak duzo, ale lepiej je miec pod reka

Gość pani 23 wiosny
a to boli?

odkad nauczylam sie "srac" za przeproszeniem uzywajac zwieraczy (na szczescie nie pamietam jak to bylo, kiedy tego nie potrafilam ) nie mam ochoty wracac do punktu wyjscia

Gość tralalalalalaatatat
Włoż sobie do dupy grubą ogórka to zobaczysz

zalatwainie swoich potrzeb fizjologicznych bez udzialu kontroli?? mnie by bolalo , przypuszczam

Gość ja osttanio musialam uzywac
czopkow... nie powiem, ale po kazdorazowej aplikacji czulam mega skurcze i bolalo jak diabli... ogorke mowicie ?? hahaha :D

Gość to niech mu ktos
wsadzi

Gość nikt do konca prawiczkiem
nie jest, czopekw dupe kazdy sobie chyba wsadzal... kwestia taka, ze skoro czopek boli nie trzeb abyc inteligentem zeby sie domyslic jak to sie dzieje z reszta poza tym zwieracze dzialaj w jedna strone geniuszu anatomia sie klania

Gość noo ja dziekuje
jeśli partnerka cierpi na któreś ze schorzeń odbytu, np.: wrzodziejące zapalenie jelita grubego, kłykciny kończyste, żylaki odbytu czy zmiany zapalne okolicy odbytu. Z kolei, jeśli partnerzy są zdrowi oraz używają prezerwatywy, miłość grecka nie jest szkodliwa dla zdrowia , choć niektórzy lekarze przyznają, że może skutkować nieprzyjemnymi dolegliwościami, takimi jak: bóle jelit, biegunka, hemoroidy, zaparcia, uczucie rozdęcia brzucha czy nietrzymania stolca i gazów. Oprócz tego, w czasie stosunku analnego może dojść do przebicia ściany jelita lub rozluźnienia zwieracza. Oczywiście, seks analny, podobnie jak każda inna forma kontaktu płciowego, może spowodować zarażenie wirusem HIV oraz wirusowym zapaleniem wątroby typu B, dlatego decydując się na taką formę kontaktu z nieznajomym, ZAWSZE używaj prezerwatywy. Jeśli zauważysz, że krwawisz po odbyciu stosunku analnego, koniecznie skonsultuj się z lekarzem proktologiem.

Gość niestety znam taki przypadek
mlody fajny chlopak, zaciagnal sie do wojska, i tamr ozne rzeczy wyczyniali wrocil niestety schorowany najprosciej powiem tak, ma depresje, miedzy innymi z powodu nietrzymania kalu.. jest totalnie rozbity - po to te pieluchy bo chyba nie zrozumailas chlopak lat 29

dobra napisze ci: musisz zrobić lewatywe i solidne mycie dupska nawet w środku tylko żelem do higieny intymnej, musisz miec żel nawilżający, ale taki neutralny żaden rozgrzewający czy oziębiający, najlepiej za 1 razem robić to w pozycji na pieska czy to takie trudne ? po samym sexie zwieracze sa troche bardziej luźne, ale rano już będą ok, a sranie na 2 dni po lewatywie masz z głowy więc nie ma sie czym przejmować.

Gość
po 1 i NAJWAZANIEJSZE czy ty tez chcesz czy zrobisz to tylko ze wzgledu na niego? bo jak sama nie chcesz to nie warto 2. boli. nawet bardzo 3. przyjemnosci z tego zadnej dla kobiety 4. potem masz luzny stolec, czesto tez gazy przynajmniej do konca dnia cos jeszcze?

Gość Dziewczyno
jeżeli po przeczytaniu wypowiedzi "noo ja dziekuje" nadal zastanawiasz się, jak się przygotować, to chyba musisz bardzo kochać swojego faceta, ktorego pociąga anal... zastanów się, co pociąga Ciebie i czy Twój facet tez tak poważnie do tego chciałby się przygotować...

Gość
no i? ale stwierdzam ze moja pupa jest jednak 1 kierunkowa... no chyba ze ktos lubi lewatywe przez 20 minut...

Gość no bo jest jedno wlasnie
kierunkowa, anatomia o tym wlasnie mowi andrzejku poczytaj troszke ksiazek to tak jak zwracanie zarcia nie prowadzi do niczego dobrego i jest po prostu nienaturalne

Gość no bo jest jedno wlasnie
wiem kogo pytales, ale nie zwalnia mnie to z obowiazku ostrzrezenia moge podac odpowiednie pozycje naukowe z reszta nie trzeba byc geniuszem zeby wiedziec ze odbyt sluzy do jednego

Gość pwoiedzcie mi jedno
oczywiscie uwazam, ze tylek sluzy do jednej rzeczy, wiem co mowie ale jakbys napisala, ze ciebie podnieca anal i chcesz sprobowac, powiedzialabym sprobuj - a bedzie to ostatni raz kiedy sprobujesz... ale ze faceta i ty od razu dupe wsytawiasz ?? zal

Gość a myslenie boli
?????????

no bo jest jedno wlasnie gejom podaj pare tytulow tych ksiazek:D a tak na marginesie,dlaczego chcecie wmowic ze inne kobiety nie lubia takiego seksu i nie maja przyjemnosci z tego? nie wrzucajcie wszystkich do jednego wora i nie wypowiadajcie sie za innych,ok?

Gość no ale geje sa swiadomi
ryzyka znam kilku i nie wszyscy sie godza na taki seks.. wiec tez nie wrzucaj wszytskich do tego samego worka

Gość Dziewczyno
A kto tu się wypowiada za innych? Raczej Każda za siebie :)

Gość noo ja dziekuje
jezeli koles z takim samym zpaalem bedzie ci podkladal pod tylek pieluchy, co wciska Ci w odbyt swojego penisa, to prosze bardzo