Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani 23 wiosny

mojego faceta pociaga anal. Jak sie przygotowac?

Polecane posty

Gość jestem kobietą i powiem
że ja bardzo lubię ten rodzaj sexu, tak, tak ! przeżywam także orgazm analny- coś niesamowitego. Więc bez uogólniania że kobiety nie lubią i nie sprawia to przyjemności !

Gość Dziewczyno
No proszę - Każda mówi za siebie.

Gość nikt tu nie napisal ze nie lub
ia wszytskie pewnie sa i takie co lubia sa tez tacy co lubia dawac sobie w zyle sorry za mocne porownanie nie staram sie nikogo obrazic, ale chyba kazdy powinien sobie zdawac sprawe z konsekwencji i tyle

Gość a gdzie autorka
??????

Gość bez specjalnych przygotowan
nie sluchaj ich. Przede wszystkim nie musisz robic zadnej lewatywy. Wystarczy ze, jezeli seks ma byc wieczorem, wyproznisz sie porzadnie na kilka godzin przed, a pozniej nie bedziesz sie objadac. Najwazniejszy jest jakis srodek nawilzajacy. moze byc specjalny z apteki lub sex shopu, ale jak nie masz akurat, to zwykla oliwka wystarczy. Przed seksem porzadnie sie podmyj, mozesz rozwiez w srodku, wystarczy tylko tak na pol palca i mozesz wstepnie nasmarowac sie w srodku oliwka, na wypadek gdyby facet nie mial ochoty tego robic w trakcie seksu. pozniej, juz podczas seksu, uzywajcie tej oliwki sporo, musisz byc rozluzniona a niec nie bedzie bolalo. a juz na pewno nie zastanawiaj sie nad tym, czy ona tam czegos w srodku nie poczuczuje albo ze jego penis bedzie pozniej "brudny". My to robimy czesto na zywiol, bez zadnych przygotowan i jeszcze nic takiego nam sie nie przytrafilo.

Gość nie wierzeeeeeee
na wypadek gdyby facetowi sie nie chcialo w trakcie seksu ??? nie no nie wierze, jasne podstawcie mu pod tylek wszytsko no nie wierze, co z aidiotka

Gość dlaczego kazesz je nie
sluchac ?? odpowiedzialna osoba by tego nie zrobila dziewczyna musi znac wszytskie za i przeciw no ale wlasnie taka jest edukacja polskiego spoleczenstwa a pozniej szok, skad sie biora dzieci itp... albo dlaczego musze uzywac pieluch wczesniej niz innii chcecie robcie to, ale odpowiedzialnie...

Gość Dziewczyno
"gdyby facet nie mial ochoty tego robic w trakcie seksu" ?????????????????????????????????????????????????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no kretynkiiiiii
zallll

Gość mój mąż też lubi
ale prawdę mówiąc mam to gdzieś, że lubi. Owszem spróbowałam ale chciał zbyt często, chyba chciał seks analny zastąpić normalnym a mi to nie odpowiada, a jeśli nie podoba mu się że nie ma seksu analnego niech spierdala do innej, tak na początku boli, mus

Gość my z moim sie na szcescie
dobralismy, oczywiscie kazde ma swoje wlasne zboczenia :D upodobania itd :D nie brak nam fantazji oczywiscie gdzies tam zastanwialismy sie nad ta forma, ale w sumie stwierdzilismy ze radzimy sobie swietnie bez tego, a powiklan jest zbyt wiele i nie jest to gra warta swieczki On po prostu powiedzial,z e gdyby mialo mi sie cos stac, to woli tego nie robic - no ale my faktycznie sie rpzygotowywalismy czytalismy itd a tu, jakas masakra

Gość kuuuupaaaaa
kupa

Gość mnie interesuje co postanowi
la autorka

Gość phiiiii
jak faceta pociąga anal to musisz sobie kupić dobre dildo ewentualnie wibrator i z twojej strony to tyle przygotowań. O reszcie to już on musi pomyśleć.

Gość syyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
chcesz sie poddac i byc k...gratulacje....

lewatywa moim zdaniem jest potrzebna jesli chcesz byc rozluzniona...kieliszek wina,duuuuuzo pieszczot wrecz na granicy orgazmu,nastroj i masa lubrykantu plus delikatny facet,., i zaznacz,ze to dziala w dwie strony ...skoro wg faceta jest przyjemne pociagajace i podniecajace to on dla Ciebie robi to samo..tzn Ty go przelecisz wibratorem

lewatywa jest potrzebna jesli jestes osoba ktorej w trakcie zdarza sie myslec jak wyglada,.jak smakuje itd:pwtedy bedziesz miala pewnosc ,ze wszystko jest okej i to boli ...nie sluchaj ,ze jest inaczej ..no tak jesli ktos robil to kilka kilkanascie razy to moze mniej,,ale na poczatku i tak boli

Gość noo nie wsadzilabym go
pozniej do buzi, umaczanego kupa.... jaka miazga, i niektore twierdza, ze nie mialy kupy w odbycie taaaaa

Gość hmmm a jakby faceta
pociagalo bukake czy jak to sie nazywa, w wolnym tlumaczeniu sranie np na klate, to uwalilabys kloca ???

Gość gość
A ja mam super sposób na udany seks analny :)) Jest taki środek FlibroActiv http://flibroactiv.com?p=o36j Miałam ogromne problemy co do seksu analnego. Mój partner bardzo to lubi, a ja nie do końca odczuwałam jakąkolwiek przyjemnośc z nim związaną (a wręcz przeciwnie) ale znalazłam właśnie FlibroActiv. Po jego zażyciu jestem tak podniecona i rozpalona, że często sama pierwsza wychodzę z propozycją spróbowania w drugą dziurkę :) Całkiem inne doznania! POLECAM!