Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onkrakow23lata

Dziewczyny przetłumaczcie mi to na Wasz,damski, jezyk :)

Polecane posty

Gość onkrakow23lata
no i tak zrobię ;) tylko wiecie dziewczyny no to takie troche dziwne, bo nie ammy takich jakis stosunów kumpelskich...na tych spotkaniach zawsze jest taki dystans ;D rozumiecie, nie mamy kontaktów takich ze ja tu nagle mogę jej wszystko walnac, jest jakby taka mala granica.Chociaz trzeba przyznac ze nagadac sie nie mozemy ;d

Gość no masz maly mozg
Widzisz, ze dziewczyna chce czegos wiecej, to zacznij myslec glowa a nie tylko o sobie:o.

wiesz co ona pewnie sie tez zastanawia .. o Ci chodzi ..bo nie dajesz jej az takich wielkich znakow ale moze sie tez zastanawia o co w tym chodzi ja proponuje zebys przy niej nastepnym razem zaczał jakis temat o jakies dziewczynie ze niby Ci sie podoba ....i wtedy moze rozwiejesz jej watpiwosci ..a na przyszłosc nie mozesz sie tak zachowywac ze zapraszasz sobie dziewczyne na spacerek zeby umilic sobie czas ..... bo dziewczyny inaczej mysla i rozmyslaja kazdy gest faceta i interpretuja inaczej niz facet

Gość onkrakow23lata
ok juz rozumiem w takim razie :) my faceci w pewnych sprawach inaczej myslimy ;D

no tak...wiesz zadko sie zdarza az takie kolezenstwo miedzy chlopakiem a dziewczyna bo przewaznie jedna z tych osob zakochuje sie w tej drugiej .....a dziewczynom nie potrzeba duzo ...ona to nawet mogła potraktowac jak takie mni randki ...jeszcze pocałkunku brakowalo na do widzenia ;p

Gość no masz maly mozg
Nie myslicie inaczej, tylko niektorzy z was nie mysla o innych:o.

Gość onkrakow23lata
nie pocalowalem jej nawet w policzek ;D ani nie przytulilem .ona mnie przytula na pozegnanie zawsze.

no tego to nie wiemy czy przytuliła z kolezenstwa czy chciała dac jakies Ci znaki ...ale chyba powinnienes byc bardziej ostrozny ..zeby jej nie zranic bo nie wiemy co w glowie jej siedzi ...normalnie ludzie dla Twowarzystwa spotykaja sie w wiekszym gronie ...albo wiem nazwij ja mini przyjaciołka zeby pokazac ze jest jednak jakas barierka moedzy wami ...

Gość no masz maly mozg
Nazwij kolezanka i powiedz, ze laska X cie interesuje. Na spacer, do kina, na impreze itp umawiaj sie z dziewczyna z ktora wiazesz plany,z kolegami albo w grupie. Do tej dziewczyny zachowuj sie jednoznacznie i najlepiej zluzuj kontakty jak masz problemy z komunikacja.

Gość martynka5zloty
glupis

Gość to teraz moja kolej
Ja bym raczej inaczej to odebrała, że zapewne nudzisz się lub nie masz akurat znajomych w zasięgu, więc mnie proponujesz spotkania :D Mam trochę znajomych i wiem, że faceci teraz rzadko kogoś traktują aż tak poważnie, zwykle po prostu chcą z kimś pogadać. Ja mam "męskie" zainteresowania i lubią ze mną gadać, choć kumpele to też różnie widzą. Jednak dobrze być trochę sceptyczną i ostrożną w ocenie sygnałów, a nie od razu przesadzać na plus. Jakby tak każdy patrzył, to trzeba byłoby się izolować od spotkań, bo nawet pogadanie na kawie to już niewiadomo jakie zobowiązanie. Nie bądźmy dziecinni, spotkanie raz na parę tygodni to po prostu kumpelstwo, chyba, że facet wyraźnie mówi, że coś czuje.

Gość tampon
ja po prostu widze w niej kolezankę ... ... no ja facet jestem ale jak piszesz ile to ja zapraszasz to chyba bym pomyslal ze ci sie podoba i chcesz z nia nieco wiecej ... podaze za jednym z przedmowcow: idz pobaw sie jajkami

Gość mikroskopijniemi
no podobnie mam

Gość takasiakaowaka
w sumie tak samo bylo z moim obecnym chlopakiem;/ dla mnie to nie wyglada na kolezenstwo

Gość violonczelistkaaaa
...

Oklapalam...czemu Wy jestescie takie powalone? Na prawde nie mozna isc po kolezensku na piwo? Mnie koledzy czasem gdzies zapraszaja, a dziury w calym sie nie doszukuje.

Gość ghgjhgjg
no raczej to nie wygląda to na koleżeństwo , weź się chłopie ogarnij:O jeśli chcesz żeby ona traktowała Cię jak kumpla to nie powinieneś dopuszczać do sytuacji żeby CIę przytulała.. widać że dziewczyna jest spragniona miłości i czuje że ją robisz w chuja :O

Gość bkebebkebke
na jej miejscu byłabym prawie w 100% pewna, że jesteś zainteresowany czymś więcej. tym bardziej, że jesteś teraz sam. kawka, spacer... i Tobie się wydaje, że ona to odbierze jako koleżenstwo.

Gość jestes stary lolem
no bez kitu. jestem facetem i gdybym tak sie zachowywal to znaczyloby ze do laseczki zarywam :D Ona pewnie teraz szału dostaje bo nic nie robisz.tylko kolejne spotkanko,na jej miejscu to bym nie poszedl i tyle;] mialbym w dooopie ;] ale powiedz szczerze troche Ci tam na niej zalezy ?? ;>

Gość Dziewczyna z Portobello.
A ja myślałam, że raczej częściej chłopak pragnie czegoś więcej, a tu znajduje się osoba, która chce po prostu przyjaźni. No i dla mnie to jest zrozumiałe, z tego co mówisz ja bym byłam pewna, że to czyste koleżeństwo, ale być może właśnie swoją 'niedostępnością' ją zauroczyłeś. Gorzej, jeśli myśli, że właśnie w ten sposób chciałbyś ją zdobyć albo jesteś nieśmiały. Znam takowe przypadki, także jeśli podejrzewasz, że ona traktuje Cię w inny sposób, po prostu z Nią o tym porozmawiaj. Miałam podobną sytuację, tyle, że chłopak się we mnie zakochał, mój przyjaciel, co prawda, zawsze mówiłam Mu, że traktuje Go jak brata, ale On potrafił przez trzy lata żyć w nadziei, że jednak to się zmieni, po czym wyznał mi, że mnie kocha. No niestety ja nie odwzajemniałam Jego uczuć, o czym wiedział, ale nadal jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi. Pozdrawiam :)

Gość cyklada hi fi
to jej kooorva daj swiety spokoj... a nie ja zapraszasz ciagle.;//

Gość onkrakow23lata
zaprosila mnie na piwo, co robic? :O

Gość yhyhyhyhy
gdyby to była dobra znajoma to wiadomo że odebrałaby to jako zwykłe spotkania ale jeśli nie znaliście się zbyt dobrze to oczywiste ze skoro chcesz się z nią spotykać to ona myśli ze Ci sie podoba tylko boisz się zaangażować bo tak pewnie jest prawda??? Ni podoba Ci się ona?? Nie przeszkadzałoby Ci że sprzątnął Ci ją inny facet sprzed nosa???

jak widzisz w niej kolkezanke! to jej nei zapraszaj na randki! idioto! idz sie lepiej klockami lego pobaw a mzoe gejem jestes?:o

no nie zjadlo mi posta ROBISZ JEJ NADZIEJE MOIM ZDANIEM idz sie pobaw klockami lego lepiej a mzoe jestes gejem?;o