Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal...

zdrada kobiet

Polecane posty

Gość michal...

czesc panie dobry wieczor. takie mam pytanie do Was... dlaczego tak lubicie nas zdradzac?

Gość ajmiszek
nie lubimy ale czasem musimy. bo nie dajecie tego, czego potrzebujemy i się nie staracie.

Gość mimimi;
uzaasadnij swoja odpowiedz

Gość ajmiszek
kobiece oczekiwania względem mężczyzny rosną im dłużej z nim jest. Na początku wystarcza jej randka. potem chce seksu. potem chce np.mieszkania razem. potem innych rzeczy... i mężczyzna czasami nie spełnia tego. np.para przestaje uprawiać seks. Ale teoretycznie nadal jest ok. Potem poznaje faceta wobec którego nie ma żadnych oczekiwań i wydaje jej się lepszy od jej męża/chłopaka. Tylko potem raczej okazuje się że to było chwilowe...

Gość ajmiszek
jest jeszcze coś. często kobieta ma pare obsesji a biorą się one z jej niespełnionych pragnień. Np.kobieta zaczęła pragnąć żeby facet przedstawił ją rodzicom, on tego nie robi przez kolejne pół roku. Poznaje innego faceta który od razu rzedstawia ją jego mamie. Wtedy baaaardzo punktuje u tej dziewczyny.

ciezko mi odpowiedziec na twoje pytanie, tym bardziej ze my tez mozemy zadac podobne ,,dlaczego faceci zdradzaja?" tu juz mozemy zaczac sie klocic ktora plec jest bardziej puszczalaska. ja odpowiem subiektywnie, zostalam zdradzona przez faceta, sama nigdy nie zdradzilam, i w ogole mnie do tego nie ciagnie. wyznaje zasade ,,nie rob drugiemu co tobie nie mile"

Gość jakka
ja nie zdradzialam, ale teraz sie nad tym zastanawima, bo moj facet podejrzewa mnie o zdrady, wmawia mi je czasem, ciagle kontroluje, nie daje normalnie zyc, wszedzie widzi klamstwo przeciwko niemu, wiec mysle, ze on popycha mnie sam nawet do tego kroku

Gość zaza;
zdrady by nie bylo gdybyscie tak nie kusily