Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zglupialam juz...

czy to ludzie sa dziwni czy ja?

Polecane posty

Gość zglupialam juz...

przez jeden z portali nawiazal sie moj kontakt z jednym facetem.. wydawal sie ok. kiedy przyszlo do tematu pt. ile jestes sam/a, okazalo sie ze jest sam juz od 5 lat. w sumie nic dziwnego, skoro duzo pracuje i w ogole. ale wyraznie mu to doskwieralo, wiec w sumie spytalam (nie wiem, moze bylam chamska:P), dlaczego nie probowal zmienic tego stanu rzeczy. a on twierdzi, ze nie jest w typie zadnej laski, ze w ogole to on nie chce, zebym byla jego terapeutka, ze ciekawe jak bym sie czula, gdybym za kazdym razem slyszala, ze nie jestem w czyims typie albo "jeszcze gorsze rzeczy". co o nim sadzicie?

Gość MAJeczka30
zakompleksiony?!

Gość mialam nizszego kochanka
nie znosze zalących sie kolesi odechciewa sie dalszego pisania, strasznie zniecheca, samemu sobie szkodzi urwalabym kontakt w tym momencie

Gość zglupialam juz...
wlasnie to zrobilam. najsmieszniejsze, ze ja mam podobne doswiadczenia:( ale nie mowie o tym nikomu kogo poznaje, wiem ze to odstrasza

Gość kolec
Jak prawdę mówi to cię to odstrasza, lecicie tylko na szpanerów i innej maści pozerów ale i tak wyjdzie szydło z worka

Gość dziwie sie osoba ktore
maja równiez podobne doswiadczenia a raczej ich brak a mimo to nie umieja docenic szczerosci. Nie wiem czy bym sie zdobyła na takie słowa ale gdybym usłyszała takie wyznanie od chłopaka wzbudził by moje zaufanie.

Gość anooo
Dla mnie to też oznaka szczerości i chyba lekkie podłamania, że mu z dziewczynami nie wychodzi...Przecież nie musisz się z nim od razu spotykać, popisz z nim jakiś czas i się bardziej przekonasz jaki jest...

zaufanie? jakie bezpieczenstwo, zaangazowanie i uczucie moze dawac facet ktory nie jest w stanie docenic nawet samego siebie a zamiast laske poderwac to probuje wzbudzic w niej litosc run Forrest run!

Co z tego ze udawałby macho. Przez jakis portal to nie sztuka. A chciał bys go bliżej poznała, ma swiadomosc, ze na kłamstwie sie niczego nie zbuduje i uznał ze powinnas wiedzieć. Ja tez jestem samotna a naprawde jestem ładna dziewczyna i predzej spotkałabym sie z kims takim niz jakims superman'em z słomom w butach.

Gość anooo
Ja poznałam mojego męża przez net ;). No i na początku też wydawał mi się taki pesymistyczny, ale wzbudzał zaufanie, okazał się super facetem...Dopiero po pół roku intensywnych rozmów przez internet się spotkaliśmy, nie wiedziałam jak wygląda...

A moze potzrebuje poczucia akceptacji, którego do tej pory nikt mu nie dał. Moze brakuje mu motywacji, zeby sie otworzyć. Wcale taki kryzys nie oznacza ze ktos juz nie jest niczego wart i nic dobrego nas z taka osoba nie spotka.

Gość żal go...
pomyślcie co on może czuć.. :(

pomyślcie co on może czuć.. obstawiam zdretwienie posladow od siedzenia przed kompem

Odrzucenie i mozliwe, ze wiecej na taka szczerosc sie nie odważy bo uzna, ze nie warto.

to jawna dyskryminacja a gdzie męczeński klub cierpiących cip?

no! kochana! to albo członki albo cipy!